Nokia reklamou proti iPhonu 5: opusťte nudný černobílý svět

16

Reklamy hýbou světem a hojně je využívají i výrobci mobilních telefonů. Často i k popíchnutí konkurence. Tentokrát po takové reklamě sáhla Nokia a rýpnula si do Applu a jeho iPhonu 5.

Nokia logo

Reklama, ve které nepadne ani slovo, poukazuje na značnou uniformnost Applu, protože jeho modely jsou nabízeny pouze v černé nebo bílé barvě. V samotné reklamě samozřejmě Apple přímo zmíněn není, ale všudy přítomný nápis pět na mobilních telefonech, či přechod ze čtyřky na pětku viditelný na výloze obchodu, dávají jasně tušit, kam Nokia míří. Na rozdíl od Applu totiž Nokia své Lumie nabízí hned v několika barevných variantách. Samozřejmě nechybí oblíbená černá s bílou, ale dále si můžete vybírat například z červené, modré, žluté a mnoha dalších.

Jak se vám nová reklama od Nokie líbí? Jaké barvě dáváte při výběru telefonu přednost a proč? Podělte se s námi o vaše názory v diskuzi pod článkem.

Zdroje: nokiapoweruser.com

Diskuze ke článku
Vyhulán
Dost tapné.
Durus
Este tu trapnu Nokiu ani nikto nevidel, a ani boh nevie kedy sa zjavi (zamrzol jej Windows) a uz si utahuje z ostrielaneho pardala... Mila Nokia, este sice nieje v predaji a uz by sa jej zisiel Service pack a volaka ta zaplata...
Jakub
Trapny je tu niekto iny.
Mirda
Ta Lumia 920 je lepší než iPhone 5. Teda až na tu hmotnost. 185g je moc na mobil.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze