Nokia připravila aplikaci k tvorbě vyzvánění pro Lumie s WP8

5

Situace kolem vlastního vyzvánění na operačním systému Windows Phone nikdy nebyla a stále není jednoduchá. Nokia teď pro své Lumie s Windows Phone 8 připravila aplikaci, která celý proces zjednoduší.

Pojďme si vše nejprve trošku zrekapitulovat. Windows Phone 7 vlastní vyzvánění nepodporovaly. Windows Phone 7.5 už ho podporují, avšak uživatel se při jeho tvorbě vcelku zapotí. Nejprve musí svou písničku zkrátit a pak změnit žánr na ringtone. Poté ji může poslat do svého telefonu. Windows Phone 8 jsou na tom zase o něco lépe. Jedinou podmínkou je nahrát skladbu do složky ringtone. Nemůžete tedy například aktuální písničku, kterou posloucháte, jednoduše přiřadit jako vyzvánění.

Aplikace Ringtone Maker pro Lumie s Windows Phone 8

Aplikace Ringtone Maker je určena výhradně modelům Nokia Lumia 820 a Lumia 920. Mimochodem ani jeden se u nás zatím neprodává. Co aplikace umí? Jednoduše vyberete jakoukoliv písničku, kterou máte uloženou a pomocí aplikace ji zkrátíte. Vyzvánění může být dlouhé maximálně 30 vteřin. Pak už je zvolíte, že tato skladba bude vaše vyzvánění. Není tudíž zapotřebí počítače.

Pokud již vlastníte jednu z nových Lumií, můžete aplikaci Ringtone Maker stahovat z Windows Store.

Zdroje: wpcentral.com, windowsphone.com

Diskuze ke článku
inetMark
Nokia sa naozaj snaží.
Pokiaľ viem podobná alebo táto istá aplikácia bude aj pre WP7.8
Nokia už aj do starého WP pridala dosť užitočných aplikácií, ktoré by mali byť v základe, ako napríklad aj Counters.
Petr
To je pěkné že to Nokia uvolnila ,ale já mám Windows phone ve verzi 7.5 , nevim proč to neuvolnili pro všechny verze
Stejskyx
Nokia se snaží snaží dohánět propast mezi funkčními prvky WP a Symbianu. Nechápu, když tedy nokia vsadila na WP, proč se na něm také nepodílela a nezasáhla do vývoje. Vychytávky, na které jsem zvyklý ze Symbianu mi budou asi dlouho chybět, nicméně se na 920 docela těším.
Michal
Aplikace sice pekna, ale bohuzel mi nezobrazuje zadnou mp3 stazenou z Xbox Music.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze