Nokia představila nové telefony! N95 8GB, N81 a další

3

Finská Nokia má dnes svůj velký den. V Londýně právě oficiálně představila několik špičkových telefonů s hudebním zaměřením. Nechybí dlouho očekávaná vylepšená varianta modelu N95 s 8GB hardiskem, hudební novinka N81 nebo dvojice 5310 a 5610.

Článek průběžně doplňujeme o nové informace a fotografie, připravujeme rovněž podrobná preview s technickými informacemi a oficiálními fotografiemi. Sledujte průběžně mobilenet.cz!

Nokia N95 8GB - ještě lepší nejlepší

Špičkový telefon je vylepšenou verzí současného modelu N95. Úspěšný design byl změněn jen málo, to podstatné se událo uvnitř. Novinkou je totiž 8GB vnitřní pamět, větší baterie, RAM paměť i větší 2,8 palcový displej. Další výbava zůstala zachována, nechybí proto 5 Mpx fotoaparát, GPS nebo HSDPA.

Přečtěte si podrobné preview zde



Nokia N95 Music Edition: také s 8GB vnitřní pamětí

Nokia N81 - hudební novinky s 8GB paměti a iPodovským ovládáním

Druhou dnešní novinkou je hudební smartphone, jehož podobu známe již delší dobu. Potvrdily se také údaje o výbavě. Trhákem bude osmigigová vnitřní paměť, která vystačí na mnoho hodin hudby. Zaujme nové multimediální prostředí a také dotyková čtyřměrná klávesa. Kroužením prstu po ní se posouváte v menu podobně, jako v případě Apple iPodu. Ve výbavě zaujme Wi-Fi nebo HSDPA. Zklamáním je naopak pouze 2 Mpx fotoaparát, který trochu kazí jinak výborný dojem. V prodeji bude varianta se slotem pro paměťovou kartu i varianta s 8GB vnitřní pamětí, která bude dražší.

Přečtěte si podrobné preview Nokií N81 a N81 8GB



Nokia N81: s 8GB vnitřní paměti, 2 Mpx fotoaparát, HSDPA a Wi-Fi

Nokia 5610 Xpress Music - hudební vysouvací novinka

Vysouvací hudební telefon Series 40 s paměťovými kartami, 3,2 Mpx fotoaparátem s autofocusem, QVGA displejem a FM rádiem s RDS. Zaujme speciální hudení tlačítko pod displejem i nové prostředí hudebního přehrávače. Společně s Nokií 6500 Slider se bude jednat o jeden z nejvybavenějších telefonů Nokia Series 40.

Přečtěte si podrobné preview Nokie 5610 Xpress Music



Nokia 5610 XpressMusic

Nokia 5310 Xpress Music - tenký, lehký a hudební

Velmi malý a lehký hudební telefon klasické konstrukce s tloušťkou pouze 9,9 milimetru. Jedná se o GSM telefon s podporou EDGE, který dále zaujme 2 Mpx fotoaparátem a speciálními hudebními tlačítky na boku. Pravděpodobně se jedná o hudební verzi modelu 6500 Classic.



Nokia 5310 XpressMusic

A další...

V prezentačním videu se objevil telefony podobný Apple iPhonu s velkým dotykovým displejem. Dočkáme se skutečně přímého konkurenta Apple iPhonu od Nokie?

Diskuze ke článku
antino
dotaz pro redakci, ví někdo, jestli bude ta N 82 ?????
Martin Pultzner
Nokia N82 dnes nebude představena. Její oficiální představení však očekáváme v nejbližší době. Informace o ní jsou ze stejného zdroje, jako o N81, jejíž technická specifikace se do puntíku vyplnila.
007
Víte kdy přibližně může byt představena???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze