Nokia má patenty na dva různé tabletové designy

5

Spekulace o vývoji tabletů finského výrobce Nokia započaly svou existenci už v březnu minulého roku, kdy unikly obrázky patentu a některé informace. Od té doby vše upadlo do zapomnění a finské tablety v klidu leželi až do dneška. Zjistilo se totiž, že Nokia dostala hned dva patenty na tabletové designy.

Ty můžete vidět v aktualitě společně s dříve známým konceptem jednoho z tabletů. Předpokládá se, že alespoň jeden z tabletů bude designově vycházet z oblíbeného unibody těla, jakým se chlubí například Nokia N8 či řada Lumia.

I Stephen Elop ke konci letošního září nalákal na možnost nového tabletu s Windows 8, který by mohl být v současné době ve vývoji. Že by Nokia připravovala svůj vlastní tablet, říznutý Lumií a systémem Microsoftu? Je to dost možné, především pokud se podíváme na koncept a uvědomíme si, jak dobře by tablet mohl vypadat. Dva patenty s lehce odlišnými tablety navíc dokazují, že to Nokia myslí vážně.

Zdroje: nokiapoweruser.com, wpcentral.com

Diskuze ke článku
Naecken
Konečně by po několika letech mohla Nokia nějaký ten tablet vydat. Když už zrušila tablety se Symbianem a MeeGo, tak by se to mohlo s W8 podařit.
Ondrášek
myslím že v článku má být "Nokia N9" , né N8
Tomastus
Ten ve stylu N9 a spol vypadá moc pěkně!!
Maty
Nokia by sebou trochu hodit, za chvíli se nám představí Surface a nový iPad, aby zase nezaspala a pak to bude těžko dohánět.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze