Nokia Lumia 925 "Catwalk": představí se již zítra (video)

10

Již zítra vypukne tisková konference Nokie v Londýně, kde bude pokračovat příběh Lumia. Očekává se představení minimálně jednoho nového modelu. Mohlo by jít o Lumii Catwalk, na kterou nyní Nokia láká.

Detaily nové Lumie, která se zítra představí

Nokia má v plánu na 14. květen tiskovou konferenci v Londýně, kde se bude psát další část historie řady Lumia. Zřejmě se dočkáme představení modelu, který je prozatím nazýván Lumia Catwalk. Dle posledních spekulací ponese název Lumia 925 a jak už napovídá blízká číselná příbuznost, bude výbava do značné míry vycházet z aktuální vlajkové lodi Lumia 920. Nový model však nabídne hliníkovou konstrukci, což nám odhaluje reklamní spot, který Nokia uvolnila.

Zítřejší den ale nemusí být ve znamení pouze jednoho modelu. Stále čekáme na Nokii EOS, aneb Lumii s 41megapixelovým fotoaparátem a teoreticky bychom se mohli dočkat také tabletofonu od Nokie. Vše se dozvíme již zítra v 11:00 našeho času, proto nezapomeňte sledovat mobilenet.cz, aby vám žádná novinka neunikla.

Zdroje: theverge.com, wpcentral.com

Diskuze ke článku
IQLogic
Takže xenónový blesk nič?
mental.disease
no z toho videa to na xenon nevyzerá..
Tomastus
To vypadá krásně! Z vystouplého foťáku usuzuji, že to bude docela štíhlý telefon.
Michal
V tom videu sou telefony dva - pokud budete pozorní uvidíte rozdíl na vystouplé bouli objektivu - jeden má ostrý stříbrný proužek a druhý ne a je zaoblen ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze