Nokia Lumia 830 bude prý mít vyměnitelnou baterii (4× aktualizováno)

Serveru TK Tech News se podařilo navázat spolupráci s někým, kdo má k dispozici telefon Nokia Lumia 830, který by měl nahradit postarší Lumii 820, která byla prvním telefonem se systémem Windows Phone 8, jenž se u nás začal prodávat. K dispozici máme i první specifikace.

Aktualizováno 3. 9. 2014

Pouhý den před očekávaným představením unikají nové snímky, které zachycují Nokii Lumia 830. Ty jistě mnohé potěší, neboť prozrazují odnímatelný zadní kryt. Dle všeho se také zdá, že novinka nabídne vyměnitelnou baterii. Tisková konference Nokie proběhne ve čtvrtek od 10:00. Sledujte naše zpravodajství.

Aktualizováno 12:15 - další fotografie

Aktualizováno 22. 8. 2014

Další spekulace júkazují nejnovější přírůstek do rodiny Lumia na několika živých fotografií z Brazílie. Mělo by se jednat o kus, který byl použit k certifikaci telefonu právě v Brazílii. Rozměry telefonu činí 139,4 mm × 70,7 mm × 8,5 mm, z fotografií lze vypozorovat, že napájecí microUSB konektor je nyní na horní straně vedle 3,5mm jacku. Přítomný je sundavací zadní kryt, microSD slot a také výměnná baterie. Více konkrétních informací úřad nevypustil a budeme si tak muset počkat na oficiální představení telefonu. Kompletní fotogalerie obsahuje několik dalších snímků.

Nové snímky z certifikačního úřadu

Aktualizováno 14. 8. 2014

Aby úniků nebylo málo, tak dnes se na internet dostaly další fotografie Nokie Lumia 830, tentokrát v celém spektru barev. Snímky jsou ale všechny stejné a jedná se tak pouze o Photoshopem změněnou barvu krytu. Fotografie displeje je nyní také dostupná v lepší kvalitě, ale na snímku je vodoznak Baidu.

Nové snímky Nokie Lumia 830

Aktualizováno 13. 8. 2014

Sice by k oficiálnímu představení mohlo dojít celkem brzo, ale přesto jsme rádi za uniklé snímky chystané Nokie Lumia 830. Fotografie pocházejí z Číny a telefon zobrazují z několika úhlů. Zároveň se spekuluje o tom, že 830ka bude dostupná ve třech variantách, a to 4,5palcová, 4,7palcová a také jedna bez bezdrátového nabíjení. Více informací se snad dozvíme na letošní konferenci IFA, které se zúčastníme.

Nové snímky Nokie Lumia 830 ve žluté barvě

Původní informace z 12. 8. 2014

Serveru TK Tech News se údajně spojilo s někým, kdo má k dispozici novou Lumii 830, jež nahradí Lumii 820, model z loňského roku, který patřil do spektra spíše menších telefonů. Server také uvádí některé základní parametry a pravděpodobně se jedná o model určený pro amerického operátora Verizon. Určitě se ale dočkáme i evropské verze.

Nová Lumia má údajně celkem kompaktní tělo se 4,5" HD displejem, který je buď typu IPS, nebo AMOLED. Dále je na těle osazený 20,1Mpx PureView fotoaparát a nechybí ani podpora microSD karet. Z výčtu specifikací víme ještě to, že bude mít podporu LTE a poběží na něm Windows Phone 8.1, což je celkem pochopitelné. TK Tech News prý obdrží telefon během několika příštích dní a natočí o něm první video.

Zdroje: gsmarena.com, tktechnews.com, nokiapoweruser.com, pocketnow.com, tieba.baidu.com, wpcentral.com, wpcentral.com

Diskuze ke článku
Petr
Další krám do garáže Nokie
Vincenzo
Stále vyhlížím nástupce mé výborné L820, že by?
Allname
Doufám že to nedopadne jako s L930 aka Icon, v Americe letos a pro Evropu daj L830 příští léto. Ještě doufám že bude přítomna funkce GS, jejíž nepřítomnost u L930 mě odradila od nákupu.
Enrico
Odpověď pro pana Petra, jak můžete soudit, že to bude krám když jste neměl možnost si telefon vyzkoušet a pořádně nic o tomto modelu nic nevíte? Společnost je rozmlsaná,před pár lety jsme všichni používali obyčejné tlačítkové mobily bez operačního systému a také jsme žili. Technika jde hodně dopředu,ale někteří by snad chtěli,aby dnešní mobilní telefony měly vodotrysk a já nevím co ještě.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze