Nokia chystá modely Asha 500, 502 a 503 (2x aktualizováno)

V květnu představila Nokia nový telefon řady levných telefonů Asha jménem 501. Mezi jeho hlavní přednosti patřil například dotykový displej, nové prostředí a také dlouhá výdrž baterie. Nyní se z vod internetu vynořila fotografie sesterského modelu, který má být co nevidět představen.

Aktualizováno 9. 10. 2013

Dnešní aktualizace patří mezi ty kratší. Neznáme další informace o výbavě chystaných novinek, ale unikl další obrázek. Jde o Nokii Asha 503 a únik má na svědomí známý Twitter účet Evleaks. Opět můžeme spatřit netradiční design a širokou paletu barevných variant.

Aktualizováno 7. 10. 2013 - bude to trojlístek

Nejnovější informace hlásají, že nepůjde o jeden model, nýbrž hned několik v v letos nové řadě 500. Dočkáme se modelů Asha 500, Asha 502 a Asha 503. V čem se budou lišit? Zřejmě to nebude design, ale funkce. Nejvybavenější bude Asha 503, která nabídne podporu 3G sítí. Zároveň se ji dočkáme ve variantě s jedním slotem pro SIM karet i se dvěma sloty. Modely Asha 500 a Asha 502 budou nabízet pouze 2G sítě. Displeje všech modelů budou méně kvalitní, neboť rozlišení dosáhne jen na hodnoty 240 × 320 pixelů. K informacím ještě připojme také uniklý obrázek. Představení se bude konat, jak už víme z dřívějška, 22. října.

Původní informace z 22. 9. 2013

TIP! Nokia Lumia 1020 míří na český trh, známe i cenu

Nokia Asha 500 bude v základu s modelem Asha 501, který se u nás mimochodem stále oficiálně neprodává, zcela totožná. Největší změnou je přidaný slot pro dvě SIMkarty. Najdou se ale i další kosmetické úpravy, jako například jiné, stylově průhledné provedení rámečku obepínajícího boky telefonu či kapacitní tlačítko pod displejem namísto hardwarového. Jak můžete vidět na fotografii níže, majitelé Nokia Asha 500 rovněž budou moci používat populární komunikační aplikaci WhatsApp. Oficiální představení se očekává 22. října.

Zdroje: gsmarena.com, nokiapoweruser.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Nebývale originální, tady se někdo vyřádil. Jen tak dál, moc hezký telefon.
draco
Stejně jako Nokia Asha 501, i této dobře vypadající novinky, se určitě nedočkáme :( jsem z toho mrzutý
Sirius
Bude mít Asha 503 foťák s AF a bleskem?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze