Nokia C5-03 Illuvial pink: nová stylová verze pro ženy

4

Nokia C5-03 se na webu objevila ve speciální verzi s označením Illuvial pink. Ta se díky svému stylovému provedení bude hodit do rukou spíše osobám něžného pohlaví.

Oficiální fotografie nové barevné varianty Nokie C5-03
Tip: přečtěte si také naší recenzi - Recenze Nokia C5-03: recenze uhlazeného bojovníka střední třídy

Nokia C5-03 je zřejmě historicky posledním chytrým telefonem, který je postaven na staré verzi operačního systému Symbian 9.4 S60 páté edice. Jde o celkem běžný dotykový telefon, ne nepodobný například legendární Nokii 5800 a jejím dalším odvozeninám. Nabídne 3,2 palcový nHD displej, 600 MHz procesor, a nebo 5 megapixelový fotoaparát s absencí jakéhokoliv přisvětlení či automatického ostření, což je ostatně jedna z největších vad téměř všech posledních modelů výrobce. Nokii C5-03 jsme pro vás již před časem důkladně otestovali, a její recenzi si můžete přečíst zde.

Čtěte: Nokia 5800 XpressMusic: dotykový displej a nový Symbian

Tolik pro připomenutí. Nyní už ale k samotnému důvodu vydání dnešního článku. Nokia představila speciální verzi telefonu s označením Nokia C5-03 Illuvial pink. Jedná se ale v podstatě pouze o klasickou černou verzi s jakýmsi podivným ornamentem na zadním krytu. Kromě toho lze také po prozkoumání nalézt pár celkem obvyklých kosmetických změn v softwaru, jako je například úprava tapet a celkového UI do růžového stylu a podobně. Tato nová verze by se měla brzy začít prodávat, a to na východních trzích v Bulharsku či Ukrajině. Informace o prodeji v ČR zatím nebyly zveřejněny. Jak by se vám tato barevná verze líbila? Uchytila by se i u nás?

Nokii C5-03 si můžete zakoupit na oficiálním e-shopu Nokia

Zkuste také navštivit oficiální českou produktovou stránku Nokie C5-03

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
anabela
woooow, krásny telefón! to je naozaj len a len pre ženy :D neviem si predstaviť muža s takým telefónom v ruke...xDDD
Milan
Bidejť taká pudřenka vošklivá:D
Roman
Není to špatný telefon,co mě na něm mrzí je těch skromných 128MB ram,což je poznat při brouzdání po wifi na internetu.Take je poznat absance grafického akcelerátoru.Plynule jedou filmy v rozlišení 352x288,zvladne s menšími problémy i 480x320,ale vyšší se značně sekají.Processor 600 mhz je dostačující,jinak jsem s tímto telefonem spokojen.Fotak bez autofocusu fotí velmi slušně při hezkém počasí,video natačí v rozlišení 640x480 25 snímků za sekundu,né 15 snímků,jak zde každý uvádí.
Roman
Jinak co se týče navigace,jsem s ní spokojen.Ovi mapy jsou docela přesné při chůzi i v automobilu,akorát občas se stane,že v některých místech je špatné pokrytí GPS signálu tzv.hluché místa.Navigace potřebuje chytit minimálně signál za 4 GPS satelitů,aby mohla presně navigovat.Výdrž telefonu po zapnutí GPS navigace rapidně klesá a cca po 3-4 hodinách je telefon zcela bez energie.Do auta doporucuji držák a autonabíječku a telefon mít na ní neustále napojen.Musím Nokii velmi pochválit za aktualizaci map,udělali skvělou praci.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze