Nokia Ace bude špičkový telefon: známe první specifikace

7

Příchod novinek finského výrobce Nokie s operačním systémem Windows Phone 7 je za dveřmi. Jejich oficiální představení je jen otázkou dnů či týdnů a my vám přináším první specifikace novinky Ace. Čeká nás 4,3 palcový dotykový displej s technologií AMOLED a nejenom to. Čtěte dále.

Představení novinek s operačním systémem Windows Phone 7 je na spadnutí. My vám nyní přinášíme krátkou ochutnávku ze specifikace modelu Ace. Dominantním prvkem bude podle prvních neoficiálních informací a spekulací rozměrný dotykový displej úhlopříčky 4,3 palce se zobrazovací technologií AMOLED. V současném portfoliu napříč všemi výrobci bychom jen stěží hledali slušný fotoaparát, který by podával špičkové výsledky v oblasti obrazové kvality. Ace by měl disponovat 8 MPx fotoaparátem s optikou honosící se věhlasným puncem výrobce Carl Zeiss. Další informace poukazují na přítomnost výkonného 1,4 GHz procesoru. Vyšší pohotovostní dobu by měla zajistit baterie kapacity 1 800 mAh. Chybět nebude ani špičková konektivita s HSPA+ v čele.

Nokia logo

Tím naše odhalení novinky Ace zatím skončilo. K představení novinek Nokie by mělo dojít již 26. října na akci nazvané Nokia World 2011. Toto datum si poznamenáváme do našeho redaktorského kalendáře a přineseme vám podrobnou reportáž. Uvidíme, s čím na Nokia Worldu finský výrobce přijde. Co prozatím říkáte na specifikace novinky Ace?

Také by se vám líbilo, aby nová Nokia vypadala podobně, jako tento koncept "Nokia U"?

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
George
Osobně mohu říct, že koncept Nokia U je velmi působivý, vývážený a pěkný a hlavně stále originální (naštěstí se Nokia neispiruje designovým směrem - všechny modely skoro stejné jako designově méně nápadití asijští sousedi - myšleno bez urážky, jen se smutným povzdechem). Člověk v něm stále vidí Nokii a pokračovatele velmi atraktivní a zajímavé N8.
pudl
tento koncept je již přežitek - N8. Takže nelíbí.
David
A proč se vám nelíbí Nokia N8? Ten telefon umí vše a ještě něco navíc. (On the go, HDMI,...)
pudl
N8 je designově nepovedený kousek - není na něm nic zajímavého, co by mohl člověk obdivovat - viz např. zkuste porovnat s Nokií C7 - prosím neplést si s Nokií 701. Osobně zařazuji N8 vedle bezduchých Samsungů.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze