Noční stolek, lampa nebo pracovní stůl jako nabíjecí stanice

Nábytkářskou firmu Ikea nejspíš zná každý, jen málokdo by ale čekal, že promluví i do dění v mobilním světě. Ale stalo se tak a na trh míří designová kolekce s funkcí bezdrátového nabíjení mobilních telefonů a tabletů. Takže svoje přístroje můžete dobíjet pomocí nočního stolku, lampy nebo pracovního stolu.

Nová kolekce IKEA pro bezdrátové nabíjení je součástí dlouhodobého přístupu „Chytrý domov (Home smart)“, v němž se IKEA snaží přinášet inovativní nápady pro pohodlnější a kvalitnější bydlení. Při vytváření kolekce pro bezdrátové nabíjení byla využita nová, avšak dostupná technologie, která lidem výrazně usnadní nabíjení přístrojů doma i v práci.

Nabíjecí nábytek Ikea.

Konkrétně se jedná o standard Qi. Novou kolekci, v níž jsou bezdrátové nabíječky zabudované do nočních stolků, stojacích a stolních lamp a pracovních stolů, navrhoval kromě jiných designérů i známý designér David Wahl. „Vytvořili jsme chytré bezdrátové řešení, tudíž se už nikdy nebudete muset dívat na nevzhledné kabely. Můžete si dokonce nabíjet i několik přístrojů najednou, a u vás doma to přitom bude vypadat krásně a hlavně bezdrátově,” vysvětluje David Wahl.

Kolekce se v obchodních domech Ikea (a to včetně ČR) objeví letos v dubnu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze