Nike představuje Nike+ FuelBand: hlídejte si své palivo

3

Nike nám již nějakou dobu dává možnost sportovat komfortně, ať už se jedná o krokoměr v iPodu či dodatečné aplikace, jež vám změří kalorie, vytyčí trasu a pomůžou zhubnout. Společnost ale představuje zbrusu nový způsob, jak měřit svou denní aktivitu. A říká tomu FuelBand.

Nike na to šel velmi originálně. Lidé totiž rádi soutěží, často i sami se sebou a nový náramek jim to umožní. Kromě stylového designu má integrován také LED displej, který má za úkol jediné – počítat „palivo“, které jste spálili během aktivity.

Palivo se vypočítává z kombinace spálených kalorií a kroků, jež jste učinili během své aktivity. A je jedno, o co přesně se jedná. Můžete běhat, skákat, hrát fotbal, bušit do boxovacího pytle a celkově se vyblbnout. FuelBand vám aktivitu změří a vy si na další den nastavíte vyšší laťku. Jednoduché a nesmírně zábavné.

Nike chystá nový náramek do prodeje od 22. února letošního roku v kombinaci s aplikacemi pro iOS a Android, díky kterým dostanete ještě větší přehled o dění. Cena prozatím stojí na hranici 2980 Kč, bohužel ale nevíme, kdy a zda vůbec se FuelBand objeví v ČR. Více se o FuelBand dozvíte na oficiálních stránkách.

Zdroje: nike.com, droid-life.com

Diskuze ke článku
Radim
Doufám, že bude fungovat lépe než Jawbone UP http://jawbone.com/up , který jsem si chtěl koupit, ale po přečtení několika recenzí jsem si to rozmyslel. Pokud tohle bude mít kladné ohlasy, tak do toho jdu.
mira
Pěkně drahé tedy. A vzhledem k tomu, že při spoustě sportů, které se hrají závodně (především kolektivní), je zakázáno nosit náramky/přívěsky/prstýnky atd.
Terka
Zajímalo by mě, kolik by stál dovoz.. Jestli to je ze zahraničí, tak to bude více než jen 3000,- za náramek..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze