Některé telefony s Windows Phone 8 se restartují, update je na cestě

23

Od uvedení prvních zařízení na trh s Windows Phone 8 a jejich pozitivním přijetí se začaly po čase objevovat první negativní zprávy hovořící o samovolných restartech zařízení. Větina uživatelů se setkala s jediným restartem svého zařízení, někteří ale hlásí restarty jednou i vícekrát denně. Microsoft již intenzivně pracuje na odstranění tohoto problému a během krátké doby uvolní opravnou aktualizaci.

HTC One 8X - oficiální fotografie

TIP: Recenze HTC 8X – Navždy první s Windows Phone 8

První telefony s Windows Phone 8 se prodávají teprve několik týdnů. Někteří první majitelé začali hlásit, že jejich zařízení se svévolně restartuje i několikrát za den, aniž by to bylo způsobené nevhodným používáním telefonu, jeho zahlcením nebo jiným zásahem uživatele. Podle ohlasů a zkušeností uživatelů je tento problém globálního charakteru, ale najdou se jen výjimky, který se tento problém (zatím) netýká. My můžeme problém potvrdit, i když se nejedná o nic závažného. Za cca třítýdenní dobu testování 8X se nám restartovalo zařízení zhruba pětkrát za celou dobu, většinou když s vypnutým displejem leželo neaktivně na stole. Na vině bude zřejmě systémová chyba a Microsoft se naštěstí k problému postavil čelem a již usilovně pracuje na aktualizaci OTA, která tento závažný problém řeší. Jen jen otázkou několika dní, kdy začne být postupně uvolňována.

TIP: Vyzkoušeli jsme nové Windows Phone 8: co je nového? (video)

Jaké máte vy čtenáři zkušenosti s restartováním, pokud jste majiteli modelu 8X, případně jiných produktů s osmičkami? Restartovala se vaše zařízení již také?

Zdroje: allthingsd.com, phonearena.com, wpcentral.com

Diskuze ke článku
Myčoken
... "nejedná se o nic závažného. Za cca třítýdenní dobu testování 8X se nám restartovalo zařízení zhruba pětkrát" ...
No, tak já osobně bych takové zařízení hodil po psovi. Každý máme asi jinou představu o fungování telefonu za 13 tis. Kč
Marek
Není se čemu divit... je to od Microsoftu.... restartování a padání systému, celková nestabilita a debilita jsou mu vlastní... Nedivím se, že podíl WP je tak minimální...
Já udělal největší chybu a nainstaloval jsem si na PC 8ky... hrůza
Melisko
podla toho co som cital tak ich celkom tlacil deadline prave koli tomu aby WP8 mohli predstavit naraz s W8 a pustili to nedorobene. Myslim ze ludia co skocia po kazdej novinke musia s tym pocitat ze to nie je tak odladene a obcas sa nejake chyby objavia. To plati u vsetkeho.
Komar006
Nejedná se tak v podstatě o restartování WP8 nebo nerestartování WP8. Česká debilní povaha plná závisti prostě uspěšný microsoft nemá ráda a o tom to je. A chudáček apple deroucí se na svět v boji proti gigantovi microsoftu má plnou podporu a fanděni, ikdyž první předražený kusy neuměly ani poslat mms, natočit video a do teď neví, co je mass storage, bluetooth mají na ozdobu a problémi s vybijenim řešila honem záplata. O mapách ani nemluvím. A android. No to pardon :)))))))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze