Nejlepší video natočil a Samsung Galaxy Note 4 vyhrává...

27

V prosinci jsme vám dali za úkol vymyslet zajímavý námět na natočení videa, které by ukazovalo, co jste schopni udělat pro Galaxy Note 4. My jsme vybrali ty nejlepší náměty, které jste měli následně za úkol zfilmovat. Videa se nakonec skutečně odhodlala natočit jen část z vás. My jsme vybrali to nejlepší, jehož autor si odnese špičkový Samsung Galaxy Note 4.

Na začátku byly vaše nápady. Téměř 200 nápadů, ve kterých jste ukazovali, co vše byste byli schopni udělat pro výhru Galaxy Note 4. Řada z vás navrhovala zničení svého starého telefonu, mnoho námětů zahrnovalo přebíhání různých prostranství v různém stavu i míře oblečení, zajímavé byly i náměty na vtipné interakce s nic netušícími lidmi. My jsme nakonec vybrali 10 nejlepších námětů, a to poměrně z jejich různých typů.

Vybraní účastníci pak dostali prostor svá videa natočit, bohužel svá videa poslala nakonec jen polovina z nich a některé originální náměty tak zůstaly jen na papíře. Z těchto pěti finálních jsme vybrali jedno nejlepší video, jehož autor vyhrává Samsung Galaxy Note 4.

Samsung Galaxy Note 4

Kdo videa hodnotil?

Kromě zástupců mobilenet.cz a Samsungu jsme k výběru a hodnocení přizvali také nezávislého filmového tvůrce MgA. Jaroslava Balíka. Vystudoval FAMO v Písku obor Audiovizuální tvorba a jako student se věnoval především dokumentární tvorbě a scenáristice. Začal se také více a více věnovat animaci a postprodukci. Po škole spoluzaložil produkci PR Film.cz, kde nyní působí jako Creative Director.

Vítězem se stává!

Jako nejlepší z pohledu vizuální stránky, námětu i zpracování jsme vyhodnotili video od Patrika Grobáře, který v zimě pouze ve spodním prádle přeběhl před zraky nevěřících kolemjdoucích Masarykovo náměstí v Ostravě. Patrik Grobář od nás tak získává Samsung Galaxy Note 4!. Výherci gratulujeme a budeme jej kontaktovat e-mailem. Cena mu bude posléze odeslána na zadanou adresu.

Výherní video

Další videa finalistů

Pokus o předběhnutí metra v Praze

Uvaření Samsungu Star na pánvičce s olejem

Rozmlácení iPhonu 6

Zničení starého Samsung Galaxy mini

Diskuze ke článku
lojza
myslím, že všechny videa byla dobré, ale myslím, že vítěz mohl být i ten, jak vařil telefon na pánvi
loko
htcčko beztak vyhraje nějaký "náhodný" soutěžící. Tipuju že to bude např. Radek Počepný, když už mu to nevyšlo s tím LG G3 ;-)
Petr
Zklamalo mě už to, že jste vybrali to rozbíjení telefonů do užšího výběru, myslel jsem, že máte rozum a od těch videí i lidí očekáváte více. (soutěže jsem se vůbec neúčastnil, kdyby někdo myslel, že to píše neúspěšný soutěžící).

Gratulace k novému Note 4 pro vítěze.
crank
Kdybych vedel, ze muze vyhrat takova blbost, tak bych to natocil taky, ale s vytazenym lofasem a zakonite bych tedy musel vyhrat :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze