Nejlepší i nejluxusnější telefony z minulého týdne

mNews
Nejlepší i nejluxusnější telefony z minulého týdne
  • Huawei se přihlásil do boje o nejlepší telefon roku se svým Mate 20 Pro
  • Vertu Aster P sice nemá nejvyšší specifikace, ale jeho zpracování je jednoznačně luxusní
  • Novinku představilo i Lenovo a již za pár dní se odhalí nové iPady
  • mNews pravidelně přináší souhrn nejzásadnějších zpráv uplynulého týdne

Venku začíná trochu přituhovat a i boj o nejlepší telefon roku 2018 začíná být nekompromisní. Čerstvým vyzyvatelem je Huawei. Vítejte u mNews.

Vyberte si nejlepší nebo nejluxusnější mobil – mNews

Huawei Mate 20 Pro se řadí mezi nejlepší

Huawei již dávno není pochybnou čínskou značkou, ale patří k absolutní špičce. To se dá říci i o novém modelu Mate 20 Pro, který nabízí vše, co byste od nejvybavenějšího telefonu čekali. A ještě něco navíc. Za zmínku stojí třeba čtečka otisků v displeji, tři čočky fotoaparátu na zadní straně, voděodolnost, bezdrátové nabíjení, umělá inteligence nebo odemykání obličejem. To vše v kvalitním zpracování, ale také s prémiovou cenovkou. Telefon se v Česku začne prodávat prvního listopadu za 25 tisíc korun. Vážně ale nechápu, proč Huawei musel pro takovéhle pádlo vymýšlet speciální titěrné paměťovky.

30. října Apple představí nové iPady

Letošní iPhony už máme radostně za sebou, iPady nás ale teprve čekají. V úterý 30. října bychom se měli dozvědět o nových iPadech, AirPodech nebo Macích. Keynote nese název „There´s more in the making“ a očekáváme tak důraz na práci. Osobně by mě třeba potěšilo vedle Photoshopu více plnohodnotných aplikací pro iPad. A jen na okraj, kdo máte zájem o levnější iPhone Xr, už je možné si ho objednat, vyjde 26. října.

Lenovo S5 Pro míří do střední třídy

Snad každý týden se představí nový telefon střední třídy. A poslední dobou je to jak přes kopírák. Bezrámečkový design s výřezem a duální foťák na zadní straně. Takový je i Lenovo S5 Pro se Snapdragonem 636, 6 GB RAM a dvěma selfie kamerami. Cena by měla přesáhnout 5 tisíc korun. K tomu se nedá nic moc říct, snad jen, že to samé si už teď můžete koupit. Třeba v podobě Redmi Note 6 Pro.

Luxusní telefon Vertu je zpět. Připlatíte si

Naopak zcela originálně vypadá Vertu Aster P, pro který jsou důležité luxusní materiály. Telefon sám je vyroben z titanu, displej kryje safírové sklo a zadní strana je potažena pravou kůží. SIM kartu schováte pod netradiční kovová dvířka na zadní straně. S cenovkou přibližně 110 tisíc korun už příliš nesouzní Snapdragon 660. Jenže o čistý výkon tu nejde, tohle je prostě raritka, která ukazuje, že na to máte.

To bylo za uplynulý týden všechno. Co se nevešlo do tohoto krátkého výběru najdete jako vždy na mobilenet.cz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze