(Ne)chtěné drop testy nových iPhonů: jsou odolnější?

25

Nové iPhony se sotva začaly prodávat a my už se můžeme podívat na první drop testy. K dispozici jsou nejenom ty plánované, ale i ty nešťastné. Jsou nové iPhony odolnější než předchozí generace nebo větší displej znamená větší pravděpodobnost rozbití?

Na nové iPhony se stojí několikasetmetrové fronty, Apple nadšenci před Apple Story spí a to i několik nocí před zahájení prodeje. A důvod? Koupit nový iPhone a hodit s ním o zem. Je to sice ojedinělý případ, ale i takové se najdou. Server PhoneBuff se rozhodl bezprostředně po koupi nových iPhonů k drop testům. Na videu níže se můžete podívat, jak iPhony dopadly, přistání to bylo vskutku tvrdé.

Nové iPhony jsou náchylné na rozbití, zřejmě i více než předchozí generace. Je nutné si ale uvědomit, že při drop testu hraje velkou roli i náhoda. Pokud nejste na telefon příliš opatrní, ochranný obal se určitě bude hodit. Přesvědčit se o tom mohl i jeden mladík, který na nový iPhone čekal několik desítek hodin. Z nového iPhonu a možná i z trémy před kamerou byl ale natolik rozrušen, že bezprostředně po rozbalení předvedl ukázkový drop test. Bohužel nám již neukázal, jak jeho iPhone 6 dopadl.

Zdroje: gsmarena.com, 9gag.tv

Diskuze ke článku
dharmah
Čo ma zaráža, že telefón za 900 € nieje vybavené zafírovým Sklíčkom. Inak povedané ,,za veľa peňazí málo muziky." IPhone sú skvele zariadenia, ale tá cena: neprosím
Petr
Tak tady je vidět, k čemu je dobrý ten kovový rám.. V 2:11 to nedopadlo na celou hranu ale trochu na roh, kovový rám to místně nevydržel, trochu se ohnul, tím pádem už se do prostoru nevešel display, vypoulil se ven a prasklo to. Možná že kdyby po obvodu byl plast, tak to celé jen zapruží a telefon bude ok. Prostě vypadá to dobře, ale v praxi je to trochu naprd. Nakonec to řešení u Z3C navíc s oddělenými rohy bude nejlepší.
dharmah
Tak by už mohli popracovať na sklíčku odolnom voči prasknutiu niečo ako: Ragontrail Glass, ale ešte viac vylepšiť.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze