Na Google Play již mohou všichni vývojáři komunikovat s uživateli

4

Napsali jste někdy nějaký komentář k aplikaci či hře na Google Play a vadilo vám, že vám vývojář nemohl odpovědět? Nebo naopak jste vývojáři a rádi byste reagovali na komentáře a podněty uživatelů? Google dokončil testovací provoz odpovídání na komentáře, nyní je tato funkce dostupná pro všechny vývojáře.

Společnost Google mění pravidla pro psaní komentářů v obchodě s mobilními aplikacemi a hrami Google Play. Týká se to ale jen vývojářů, ti mohou nyní reagovat na komentáře uživatelů. Odpovídání na komentáře zas takovou novinkou není, Google ho ve zkušebním provozu spustil již v červnu minulého roku, ovšem týkalo se jen malého množství takzvaných "Top vývojářů". Nyní mohou na komentáře odpovídat už vývojáři všichni.

Oficiálně tuto novinku Google zatím neoznámil, spustil ji pro všechny vývojáře v tichosti. Pro vývojáře je to ale ohromné plus, odpovídáním na komentáře mohou vývojáři vylepšit reputaci a hodnocení svých aplikací. Uživatelé uvidí, že vývojáři aktivně komunikují a pomohou jim řešit případné problémy s aplikacemi.

Google Play

Je mezi vámi nějaký vývojář Android aplikací? Co na tuto možnost odpovědí na komentáře říkáte? Budete to aktivně využívat?

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
stepo
Ja nejsem vyvojar,ale jsem stejne rad ze to uz jde. Snad nam uz budou konecne odpovidat a pomahat resit problemy
Lukáš
To je dobře, že s tím něco udělali, ale co má zprávy od ostatních uživatelů ,,levných,, tabletů tak jim přibližně od 12.1. 2013 Google Play vůbec nechodí, ani Gmail (nelze se přihlásit). Slyšel jsem, že je to právě nějakou aktualizací ze strany Googlu. Tak snad i tohle co nejdříve vyřeší.....
Pokud o tomhle někdo něco ví...napište. Díky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze