T-Mobile dnes ve své aplikaci zpřístupnil platby Apple Pay a Google Pay

T-Mobile dnes ve své aplikaci zpřístupnil platby Apple Pay a Google Pay
  • Od dnešního dne T-Mobile ve své aplikaci Můj T-Mobile podporuje platby skrze Apple Pay
  • Ve stejnou dobu byla zpřístupněna i služba Google Pay

Aktualizováno 6. 3. 2019

T-Mobile na oficiálních stránkách dnes oznámil, že spustil mobilní platby Apple Pay ve své aplikaci Můj T-Mobile. Zákazníci s telefony iPhone mohou pohodlně platit svá vyúčtování a dobití kreditu.

Platba v obdobné službě Google Pay pro uživatele telefonů s operačním systémem Android je již také zpřístupněna.

Původní zpráva z 19. 2. 2019

Apple dnes oficiálně oznámil podporu Apple Pay na českém trhu a T-Mobile spustí mobilní platby ve své aplikaci Můj T-Mobile již na přelomu měsíce. Zákazníci s iPhony tak budou moci pohodlně platit svá vyúčtování a dobití kreditu. Aplikace Můj T-Mobile je na Apple Pay už připravena, nyní probíhají potřebné testy, po kterých operátor vydá novou aktualizaci aplikace, a zákazníci budou moci tuto platební metodu začít okamžitě využívat. Pomocí Apple Pay budou moci zákazníci kromě aplikace Můj T-Mobile platit také v samoobsluze Můj T-Mobile na webu operátora.

Jednoduše, rychle a bezpečně

Apple Pay umožňuje jednoduše a bezpečně platit v obchodech, na internetu i v mobilních aplikacích, a to nejenom s mobilním telefonem, ale uživatelé mohou využít také tablet nebo chytré hodinky. Podmínkou je, aby zařízení bylo vybaveno operačním systémem iOS a bezkontaktní technologií NFC. Zákazník při placení v mobilní aplikaci Můj T-Mobile nebo ve webové samoobsluze Můj T-Mobile nemusí vždy znovu vyplňovat údaje o platební kartě do platební brány. Každá platební karta je uložená v systému Apple Pay pod přiřazeným číslem virtuální karty. Pro platbu se tedy nepoužívá skutečné číslo platební karty, ale unikátně vygenerované číslo virtuální platební karty určené jen pro příslušné zařízení.

Můj T-Mobile v kostce

Aplikaci Můj T-Mobile každý měsíc aktivně využívá ve svých telefonech nebo tabletech už více než 825 tisíc zákazníků operátora. Ti mají díky ní přehled o svém volání, SMS/MMS či spotřebě dat a všechny služby si mohou sami administrovat. V lednu 2018 si prostřednictvím aplikace dokoupilo data nebo koupilo datový balíček 100 tisíc zákazníků, přes 150 tisíc pak během stejného měsíce zaplatilo přes Můj T-Mobile své vyúčtování.

Platba v obdobné službě Google Pay pro uživatele telefonů s operačním systémem Android bude zpřístupněna ve stejný moment.

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze