Nové Moto 360 spatřeny na veřejnosti (aktualizováno)

5

Uvedení druhé generace chytrých hodinek od Motoroly je už prakticky jistá věc. Uniknuvší rendery následuje odhalení živého vzorku. Poněkud pikantní je, že se o něj postaral jeden z čelních představitelů Lenova. Zároveň se také ví, kdy přijdou hodinky na trh a že budou ve dvou velikostech.

Aktualizováno 29. 8. 2015

Senior vice prezident Lenova Cheng Xudong představoval v Indonésii smartphone Lenovo Vibe Shot. Netušil při tom, že záhy se pozornost soustředí na úplně jiné místo – na jeho zápěstí. Tam se podle všeho nachází druhá generace chytrých hodinek Moto 360. Že nejde o nějakou luxusní verzi těch stávajících, napovídá i fakt, že je posunuté vypínací tlačítko, jak napovídaly i dřívější rendery.

Druhá generace Moto 360 už má svůj prototyp.

Hodinky přijdou na trh ještě před koncem roku, a to hned ve dvou verzích. Ta menší bude mít označení „S“, 38 mm a 270mAh baterii. Větší „L“ má mít 42 mm a 375 mAh.

Původní obsah z 15. 8. 2015

Představení nové generace chytrých hodinek Moto 360 se blíží. Napovídal by tomu i fakt, že se na twitterovém účtu společnosti objevilo a posléze zase zmizelo video, které ukazuje rendery hodinek. Z nich lze vyčíst pěkných pár informací.

V první řadě vidíme, že se Motorola nijak neodchyluje od svého zavedeného designu. Není divu, první hodinky Moto 360 mnozí považují za nejkrásnější výrobek tohoto druhu vůbec. Platí to i pro vzhled „prázdné pneumatiky“, který je i zde zřejmě kvůli přítomnosti čidla jasu.

Moto 360 2nd gen
Budou takto vypadat nové Moto 360? Dost možná ano.

Naopak změněna byla poloha zapínacího tlačítka. To se odstěhovalo na pozici, kde je na ciferníku druhá hodina, namísto současné třetí. Bude to ergonomické? Uvidíme. Změnou k lepšímu jsou ale masivní úchyty pro pásky, které budou nejspíše uživatelsky výměnné.

Představení hodinek by nemuselo být až tak vzdálené. CEO Motoroly se nedávno vyjádřil v tom smyslu, že na letošní zařízení chystají představení „mnoha zařízení“. Mohli bychom se tak dočkat kupříkladu veletrhu IFA.

Zdroje: androidcentral.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Hexagon
Moc zmien oproti sucasnej Moto 360 nevidim. Teda aspon po stranke dizajnu. U mna nadalej vitazia GWR,respektive Urbane
Nevesta.na.Hrasku
Dnes přifrčel na Moto 360 update na Android 5.1.1 (Wear 1.3.0.2166028) a přináší možnost sdílení ciferníků s dalšími uživateli (funkce Together), podporu Google Translatoru (s bezproblémovou podporou češtiny), novou aplikaci na počaší (Weather) a přístup do aplikací možný jen přidržením korunky. Víc jsem toho zatím neodhalil :).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze