Motorola V3i DOLCE & GABBANA: 100 kusů i pro ČR

3

Exkluzivní zlatá varianta Motoroly V3i RAZR vytvořená ve spolupráci s italskou módní značkou Dolce & Gabbana se v počtu 100 kusů dostane i do ČR. Víme kdy a kde se bude prodávat!

Jedná se o luxusní model, jehož kryt bude vyroben ze zlata a stříbra. Na těle bude rovněž umístěna rytina známé módní značky. Ani menu nezůstane nedotčeno, připraveny jsou exkluzivní tapety, spořiče, animace i vyzvánění.

K telefonu dostanete i stylový přívěsek opět s rytinou italské módní ikony. Původní výbava telefonu však zůstala zachována, můžeme tak čekat megapixelový fotoaparát, paměťové karty a MP3 přehrávač.

Motorola V3i DOLCE & GABBANA v České republice: Kdy, kde a za kolik?

Exluzivní telefon bude prodáván pouze v buticích Dolce & Gabanna po celém světě, do České republiky se však dostane také. Telefon bude v ČR dostupný od pátku 28.7. v butiku BIZAAR na Praze 1, v exkluzivní číslovaném balení se zlatým příslušenstvím v počtu 100 ks, informace o ceně v butiku. Předpokládaná cena je však kolem 20 tisíc Kč. Pokud máte o tento kousek zájem, měli byste začít šetřit, pátek se blíží.

Diskuze ke článku
zlutovlasa bojovnice
Dlouho jsem premyslela o novem telefonu, protoze muj philips nebezel tak jak jsem normalne ocekavala. A tak jak uz to chodi, uplne (ne tak) nahodou mi tenhle skvost zavadil o myslenku, ze to je presne to pravy co by me kabelce a mym potrebam absolutne sluselo! Nejen super pekny design, ktery mi ladi k osobnimu vkusu, ale neopomenutelne i software s megapix. kamerou jsou ted mou dokonalou a elegantni hrackou. Pan Don se na velkem mnohopix. displeji bude pysne vyjimat jako zivy! Je to skutecne ostra ziletka, ktera se pekne zarizla do meho stylu. Taky jsem si na ni ale dlouho pockala! Avsak vyplatilo se...
SINDY
KDE MAM KOUPIT MOBIL MOTOROLA V3RAZR DOLEGABBANA ???
Dita Plzen
Já ho mám a věřte že je užasní svěle vypadá a je dizajnově opravdu supr sluší to hlavně ženským který si ho pořídí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze