Motorola prodala za 1. čtvrtletí 6,5 miliónů chytrých telefonů

3

Duben je tradičním měsícem, kdy výrobci zveřejňují své prodejní výsledky za první tři měsíce v roce. Se svými úspěchy se pochlubila také Motorola a můžeme říci, že se nemá zač stydět.

Původem americká Motorola, někdejší největší výrobce mobilních telefonů na světě, neprožívá zrovna nejlehčí období. Po odkoupení Googlem, pod jehož křídly se nestačila ani zahřát, došlo k dalšímu prodeji. Aktuálně tak finišuje odkup čínskou společností Lenovo. Tyto změny se mírně podepisují na portfoliu, které bylo například v loňském roce obohaceno jen o dva modely. Moto X a Moto G jsou však na trzích, kde se prodávají, úspěšné.

TIP! Recenze Motorola Moto G – šmrncovní královna střední třídy

Motorola Moto X a Moto G

Právě z tohoto důvodu dokázala Motorola za první tři měsíce roku 2014 prodat 6,5 miliónů telefonů po celém světě. To je velmi solidní výsledek a příslib do budoucna. Ani pod Lenovem totiž Motorola nehodlá otálet a v přípravě je model Moto E, který by se měl stát velmi zajímavým kouskem ve střední třídě.

Zdroje: twitter.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
JacoBee
Škdoa že nejsou i u nás... Moto X už by byla doma...
Až se pochlapí a půjdou do EU tak půjdou jen a jen nahoru.
Serversr
Až to budou prodávat i u nás tak si polepší moto G oficiální distribuce do 4500kč a netačili by to sem vozit
kubik393
Mám takový pocit, že podobné množství chytrých telefonů prodá Nokia za stejnou dobu, a to mají podporu giganta Microsoft. Taky si myslím, že Moto G by měla úspěch, plno lidí by určitě rádo vystoupilo z řady Samsungů, navíc za tak lákavou cenu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze