Motorola odložila aktualizaci ICS pro evropský RAZR na Q3

Zatímco americká verze žiletky RAZR obdržela aktualizaci ke konci června a výrobce dostál svým slibům, majitelé v Evropě si zřejmě budou muset nějaký ten měsíc počkat. Americký výrobce si tak opět neudělal dobrou vizitku s neplněním termínů aktualizací.

Motorola RAZR - oficiální fotografie

TIP: Recenze Motorola RAZR – Americký samuraj

Tenká žiletka RAZR vstoupila do prodeje již v prosinci minulého roku. Výrobce tehdy uvedl, že na přípravu aktualizace potřebuje nejméně šest měsíců a v oficiálním přehledu aktualizací stanovil druhé čtvrtletí. Již tehdy bylo s podivem, že Motorola potřebuje tolik času na přípravu aktualizace. Ostatním výrobcům jako Sony, HTC a Samsung stačila podstatně kratší doba. Nakonec za pět minut dvanáct se majitelé americké varianty RAZR a konkrétně operátora Verizon dočkali slíbené aktualizace na Android Ice Cream Sandwich. Stalo se tak ke konci června. Pár dní poté ale výrobce oznámil, že majitelé v Evropě si budou muset počkat kvůli nečekaným komplikacím. To "počkání" bude znamenat odložení aktualizace na třetí čtvrtletí letošního roku. Závěr tak zní, že Motorola bude patří spolu s LG mezi poslední výrobce, kteří pro svá zařízení připraví aktualizaci na ICS.

Aktualizace RAZRu vyjde ve třetím kvartále letošního roku

Jak jste vy uživatelé spokojeni s produkty Motoroly? Vlastníte tuto "žiletku"? Co vám na ní vyhovuje a co naopak ne? Podělte se s námi v diskuzi pod článkem.

Zdroje: Motorola Android Software Upgrade News

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze