Motorola Moto G (2015): uniklé video potvrzuje voděodolnost

20

Zdá se, že i v průběhu letních měsíců se dočkáme nových telefonů. Jedním z nich by mohl být i nový model od Motoroly. V pořadí již třetí generace Motoroly Moto G by měla přinést překvapivě zvýšenou odolnost proti vodě.

Aktualizováno 24. 7. 2015

Dnes se na světlo světa dostalo poměrně dlouhé promo video, na kterém si můžeme nejen prohlédnout třetí generaci Motoroly Moto G, ale také jsou potvrzeny některé funkce. Již s jistotou tak můžeme říci, že novinka opravdu odolá vodě s certifikací IPx7.

Původní informace z 15. 7. 2015

O chystaných Motorolách jsme vás již informovali v minulém týdnu. Nyní se však objevují podrobnější informace o Motorole Moto G (2015). Její stěžejní výbavou by měl být 5palcový HD displej a čtyřjádrový procesor Snapdragon 410 s taktem 1,3 GHz. Moto G (2015) by měla existovat ve dvou verzích. Hůře vybavená nabídne 1 GB RAM a 8GB úložný prostor, lépe vybavená pak obě paměti zdvojnásobí. O přísun energie se postará baterie s kapacitou 2 470 mAh.

Možná podoba Motoroly Moto G (2015)

Známá je také informace o fotoaparátech. Ten na zadní straně pořídí až 13megapixelový snímek a sekundovat mu bude čelní kamerka s 5 megapixely. Překvapivou informací je, že by třetí generace Moto G měla být odolná proti vodě s certifikací IPx7. Spekuluje se již také o termínu představení. To by mělo proběhnout již 28. července a možná tentýž den by se na trhu v USA měla nová Moto G začít prodávat.

Zdroje: tecmundo.com

Diskuze ke článku
Radovan
Jak se shoduje odolnost IPX7 s otevřenými sloty microUSB a jack3,5?
LivingLegend
Zkalmani, chtel sjem vymenit moto G prvni generace a nema Ckovej konektor
Šaman
Zadny strach Lenovo neplanuje oficialni distribuci do CZ.Ani pridani CZ jazyka.
pdpwadpwal
mam moto E 2nd gen a je tam slovenstina, ale ne cestina

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze