Moto 360 ve zlaté barvě: Motorola dělá, že neexistují

2

Na internet se dostaly nové snímky Motoroly Moto 360 v luxusní zlaté barvě. Motorola však tyto snímky ukázat nechtěla a na internet se dostaly omylem. Motorola obratem obrázky z Amazonu stáhla a dělá, jakoby nikdy neexistovaly.

Pro někoho kýč, pro někoho důvod ke koupi. Nové chytré hodinky Moto 360 se nyní ukazují ve zlaté barvě na uniklých oficiálních snímcích. To ale není všechno, hodinky nemají ani plastový, ani kožený řemínek, ale pořádný kovový pásek, který jim velmi sluší. Motorola sice v minulosti potvrdila, že chystá širší spektrum modelů Moto 360, ale obrázky zlatých Moto 360 z Amazonu rychle zmizely a Motorola dělá, jako kdyby neexistovaly.

TIP: Hodinky Motorola Moto 360 naživo: jsou stylové, ale nevydrží dlouho

Zlatá varianta s kovovým páskem a novým hnědým koženým řemínkem

Kromě tohoto zlatého modelu se na Amazonu potvrdilo také to, že pásky na Moto 360 budou dostupné ve dvou šířkách, a to 23 milimetrů a 18 milimetrů, takže si na své přijdou i dámy. Zlatá varianta vystupuje pod názvem Champagne metal a jejich cena bude 300 dolarů (přibližně 8 000 korun s DPH), tedy o 50 dolarů více, než verze s koženým páskem. Trochu chladnějšími nás pak nechává ještě jeden hnědý kožený pásek, který vystupuje pod jménem Leather cognac.

Zdroje: pocketnow.com, droid-life.com, webcache.googleusercontent.com, webcache.googleusercontent.com, webcache.googleusercontent.com

Diskuze ke článku
crank
Ještě jednou napiště, že něco uniklo "omylem" a nebudu sem už chodit...
Jerry
Stačí když místo zlata upgradují hardware na současný standard a hned je beru...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze