#mobileDrink 5 bude už v červnu. Rozhodněte, kam přijedeme!

21

Chcete poznat redaktory mobilenet.cz, další čtenáře a fanoušky, vyzkoušet si nejnovější telefony a tablety, dozvědět se něco zajímavého od zástupců Vodafonu a dalších partnerů a ještě mít šanci vyhrát mobil a další zajímavé ceny? mobilenet.cz a Vodafone chystají pátý společný sraz svých fanoušků a čtenářů pod názvem #mobileDrink. Chtěli byste přijít? Rozhodněte, ve kterém městě se #mobileDrink bude konat!

#mobileDrink

V úterý 16. června chystáme ve spolupráci s Vodafonem pod názvem #mobileDrink další neformální setkání s vámi, našimi čtenáři a fanoušky mobilenet.cz, a také s fanoušky na sociálních sítích Vodafone. První setkání proběhlo v Praze, druhé v Pardubicích a třetí na podzim v Olomouci. Letos jsme za vámi přijeli do Brna, ze kterého pochází i fotografie a zejména videoreportáž níže. A všechna setkání se více než povedla. Protože se úspěšné akce mají opakovat, chystáme další pokračování. Opět za vámi přijedeme do některého z měst, a po dvou setkáních na Moravě se vracíme zpět do Čech a na výběr vám dáváme hned tři města? Které z nich to vyhraje? Je to na vás!

Podívejte se, jak proběhl poslední mobileDrink v Brně!

Budete mít šanci poznat, kdo stojí za portálem mobilenet.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafone, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety, hodinkami, dalšími wearables, konvertibly nebo notebooky a dozvědět se spoustu zajímavostí. Hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude ani zajímavá soutěž o hodnotné ceny. Přichystány jsou opět zajímavé semináře od Vodafonu i dalších partnerů. Vše proběhne v uvolněném neformálním duchu v prostředí příjemné restaurace.

Reportáž: #mobileDrink 4, Brno

Kam za vámi přijedeme? Hlasujte!

Nadcházející #mobileDrink 5 se bude konat buď v Liberci, Plzni, nebo Českých Budějovicích a vy můžete hlasováním níže rozhodnout, které z měst to bude. Vyhraje sever, jih, nebo západ Čech?

Kde to bude? Je to na vás!

TIP: pro čerstvé novinky ze světa telefonů, tabletů a telekomunikací sledujte také náš Facebook, Twitter a Google .

Diskuze ke článku
Lenovo_DooGee
Lenovo_DooGee
Škoda, že jsou tam jen města z Čech a na Moravu a Slezsko jste zapomněli.
František Šafr
Určitě Plzeň! :) Chci se s vámi konečně setkat a pokecat o mobilních technologiích.
PATER
Ostrava
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
Niekedy príďte aj na Slovensko :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze