#mobileDrink 4 v Brně: setkejte se s námi u drinku (přihlašování)

24

Chcete poznat redaktory mobilenet.cz, další čtenáře a fanoušky, pohrát si s nejnovějšími telefony a tablety, dozvědět se něco zajímavého nejen od zástupců Vodafonu a ještě mít šanci vyhrát mobil? mobilenet.cz a Vodafone chystají v Brně čtvrtý společný sraz svých fanoušků a čtenářů pod názvem #mobileDrink. Chtěli byste přijít? Přihlaste se!

2. dubna od 18:00 v Brně pořádáme ve spolupráci s Vodafonem #mobileDrink 4 – další neformální setkání s vámi, našimi čtenáři a fanoušky mobilenet.cz, a také s fanoušky na sociálních sítích Vodafone. Budete mít šanci poznat, kdo stojí za portálem mobilenet.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafone, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety, wearables a dozvědět se něco zajímavého. Hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude ani zajímavá soutěž o hodnotné ceny. Vše proběhne v uvolněném neformálním duchu v prostředí příjemné hospůdky.

KDY: 2. dubna od 18:00

KDE: Brno (konkrétní místo bude upřesněno přihlášeným)

#mobileDrink

Co můžete na #mobileDrinku vyhrát?

V zajímavé soutěži, ve které si vyzkoušíte mimo jiné i NFC technologii, budete moci vyhrát atraktivní ceny, které do soutěže věnoval Vodafone. Například Sony Xperia Z3. Chystáme pro vás i další program a samozřejmě zejména možnost si vyzkoušet nejnovější zařízení.

Vyzkoušejte si nejnovější telefony a tablety na #mobileDrinku

Atraktivní pro vás určitě bude možnost vyzkoušet si nejnovější mobilní telefony, tablety nebo wearables. Chybět nebudou nejnovější Samsungy, ať už telefony, náramky nebo hodinky Gear, zbrusu nové HTC One (M9), Apple iPhone 6, Sony Xperia Z3, Z3 Compact nebo Z3 tablet Compact, Nokie Lumia 1520, 930 nebo 830, LG G3, Huawei Ascend Mate 7, nová BlackBerry, Xiaomi, nebo Lenovo telefony a mnoho dalších zajímavých přístrojů, o které jste si psali. Chybět nebudou ani chytré hodinky Motorola Moto 360 a LG G Watch R. A chystáme i pár překvapení...

Kapacita je omezená, do restaurace se vejde 50 našich fanoušků a čtenářů, tak s přihlášením neváhejte ani vteřinu. Přihlašovací formulář na #mobileDrink 4 naleznete níže. Pokud se vám nezobrazuje, využijte tento odkaz.

Diskuze ke článku
Peter Sláčik
Peter Sláčik
Prihlásil som sa :)
miky
Dobrý den mam otázku na redaktory jestli je možno na mobile drinku přivítat občany 15 let děkuji
Adam Rosina
Adam Rosina
podporte našu iniciatívu aby sa #mobiledrink konal aj u nás na Slovensku http://goo.gl/forms/O6G2GByAde ďakujem
Vojta
Dobrý den, chci se zeptat, když už jsem se registroval minulý týden, tak se asi nemusím logicky registrovat znovu, že ano? :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze