#mobileDrink 4 se blíží: rozhodněte, kam za vámi přijedeme!

18

Chcete poznat redaktory mobilenet.cz, další čtenáře a fanoušky, vyzkoušet si nejnovější telefony a tablety, dozvědět se něco zajímavého nejen od zástupců Vodafonu a ještě mít šanci vyhrát mobil? mobilenet.cz a Vodafone chystají další společný sraz svých fanoušků a čtenářů pod názvem #mobileDrink. Chtěli byste přijít? Rozhodněte, ve kterém městě se #mobileDrink bude konat!

#mobileDrink

Ve čtvrtek 2. dubna od 18:00 chystáme ve spolupráci s Vodafonem pod názvem #mobileDrink další neformální setkání s vámi, našimi čtenáři a fanoušky mobilenet.cz, a také s fanoušky na sociálních sítích Vodafone. První setkání proběhlo v Praze, druhé v Pardubicích a třetí na podzim v Olomouci. A všechna setkání se více než povedla. Protože se úspěšné akce mají opakovat, chystáme další pokračování. Tentokrát vyjedeme opět do některého z měst přímo k vám a hlasování bude opět napínavé, protože jsme proti sobě postavili jedno české a jedno moravské město. Kam za vámi přijedeme? Je to na vás!

Podívejte se, jak proběhl poslední mobileDrink v Olomouci!

Budete mít šanci poznat, kdo stojí za portálem mobilenet.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafone, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety, hodinkami, dalšími wearable, konvertibly nebo notebooky a dozvědět se něco zajímavého. Hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude ani zajímavá soutěž o hodnotné ceny. Vše proběhne v uvolněném neformálním duchu v prostředí příjemné hospůdky.

Vodafone logo mobilenet.cz logo

Kam za vámi přijedeme? Hlasujte!

Nadcházející #mobileDrink 4 se bude konat buď v Liberci nebo v Brně a vy můžete hlasováním níže rozhodnout, které z měst to bude. Vyhrají Čechy nebo Morava?

Kde to bude? Je to na vás!

TIP: pro čerstvé novinky ze světa telefonů, tabletů a telekomunikací sledujte také náš Facebook, Twitter a Google .

Diskuze ke článku
doro
dete do haje z brnem
fcb
Plzeň
Martin L.
v Praze to byla povedená akce!
Dan11
EveryBody Karlovy Vary

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze