Diskuze ke článku
Grom51
Co se týče VR tak souhlasím s Honzou .. jako cpát QHD do telefonu kvůli VR mi přijde jako hloupost, protože to skončí podobně jako Oculus nebo právě HTC a já si VR zkoušel na HD 720p displayi cca kolem 300 ppi v Google card boardu a nějaký rastr tam byl, ale to bylo to poslední, co mě zajímalo :)

Pro mě jinak překvapení BB Slider, Pebble Time Steel, které je škoda, že jste nenatočili .. a MX4 s Ubuntu.

Z hodinek se mi určitě líbí více samostatné hodinky, kdy můžu jít někam na párty bez telefonu :)
venca
Pan Pospíšil mi přijde, že ke všemu přistupuje příliš pesimisticky, ale celkově super mobilecast.
A docela by mě zajímalo co to tam bylo s těma chlapama kolem 6. minuty :D
Jirka T.
Pane Pospíšil, říct, že tablet Z4 není zajímavý, že sony s ničím zajímavém nepřišlo, mi příjde trošku nemístné. Oproti z2 tablet... lehčí už snad být tablet nemůže, daleko tenčí, snap. 810 procesor, baterie 6000 mAh, 3GB ram, voděodolnost, displej s 2K, možnost přídavné klávesnice, kam se na něj hrabe konkurence.
Martin McČerný
Martin McČerný
Názorově se shoduji s Honzou, celkově se mi jeho názory nejvíce přibližují. Rozhodně si nemyslím, že by nový Samsung byl "bomba", spíš dohnal co do materiálu a vzezření konkurenci. Je pravda že oproti předchozím generacím je to revoluce, ovšem nejsem si jist jestli vyloženě v kladném směru, spíš je "prostě jiný". Osobně se mi hodně líbí sony, potažmo jejich "iphone4" skleněný design, ale u Samsungu to zase vypadá levně... nevím, čím to je.
PS: nevím jesli byl zbytek osazenstva moc dlouho na sluníčku, ale chvílemi jsem se chytal za hlavu společně s Honzou.. pánové byli jste tentokrát trochu mimo :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze