Mivvy Dual TV: dotykový displej, příjem televize

Výjimečný mobilní telefon se stylovým designem a možností používat dvě SIM karty nezávisle na sobě. Proti předchozímu modelu nabídne 2,6"dotykový displej, skvělou multimediální výbavu, příjem televize a to vše za ještě lepší cenu.

TIP: Technické údaje naleznete v tabulce na konci článku.

Mivvy Dual TV přichází s trochu protáhlejším tělem (rozměry 116 x 52 x 15 mm) a hmostností 124 gramů. Potěší zejména slotem na dvě SIM karty, které fungují současně. Také displej doznal změn, nyní je dotykový, s úhlopříčkou 2,6", rozlišením QVGA (240 x 320 px) a zobrazuje 262 tisíc barev. Vnitřní paměť telefonu by měla zůstat na 1,5 MB a rozšíříte ji microSD kartami, přičemž v balení obdržíte rovnou 1GB paměť. Uživatele potěší příjem televize, avšak už ne tolik po vyslovení, že se jedná o analogový tuner. Přeci jen, příjem digitální televize bychom ocenili více. Telefonu nechybí VGA fotoaparát, přibyla navíc podpora Bluetooth 2.0 včetně A2DP profilu pro stereo poslech s bezdrátovými sluchátky. Baterie udrží Mivvy Dual TV v pohotovostním režimu až 150 hodin, při volání 3,5 hodiny. Televizi můžete sledovat nanejvýš tři hodiny. Zabudovaný akcelerátor automaticky přetočí displej na šířku či výšku.


Oficiální fotografie - Mivvy Dual TV

Samozřejmostí je společný telefonní seznam pro obě SIM karty a po výběru kontaktu je tak pouze na Vás, ze které hovor uskutečníte. Obě SIM karty totiž pracují současně a zcela nezávisle na sobě, a to včetně SIM Tookitu, nemusíte tedy již řešit přepínání linek či dokonce výměnu SIM karet. Kteroukoli ze SIM karet, případně obě, lze také dočasně deaktivovat, ale stále budete mít plný přístup k telefonnímu seznamu a SMS zprávám. Paměť na SMS zprávy má hodnotu 200 míst, telefonní seznam pro 500 vícepoložkových kontaktů + obě SIM karty. Ke kontaktům je možno nastavit vlastní vyzvánění, fotografii či video.

Technické parametry

Rozměry116 x 52 x 15 mm
Hmotnost124 gramů
Konstrukce klasická
Barevné provedení černé
SítěPrimární GSM modul: 900 / 1800 / 1900 MHz
Sekundární GSM modul: 900 / 1800 MHz
Displejdotykový, LCD, rozlišení QVGA (240 x 320 px), 262 tisíc barev, úhlopříčka 2,6"
Paměť1,5 MB vnitřní + paměťové karty microSD (v balení 1GB microSD)
Operační systémne / (vlastní UI)
Organizační funkcekalendář, úkolovník, kalkulačka, stopky, 5 opakovaných budíků, světový čas, převodník jednotek, převodník měn, zdraví (Index BMI, menstruační kalendář), synchronizace s PC díky programu MivvySync, SIM Toolkit (pro obě SIM karty)
Multimédiavíce-hlasá polyfonie, reálné tóny, hudební přehrávač, přehrávač videosekvencí, editor obrázků, skladatel, WAP (pro primární SIM kartu)
FotoaparátVGA (640 x 480 px), až 3x digitální zoom, vyvážené bílé, efekty, noční režim, nahrávání videa (MPEG4) v rozlišení 176 x 144 px
Datové funkceUSB 1.1 (miniUSB konektor, podpora Mass Storage, COM port), Bluetooth 2.0 (A2DP profil)
GPRS (třída 10)
Baterie a výdržLi-Ion ? mAh
Hovor: až 3,5 hodiny, pohotovostní režim: až 150 hodin
Cena a dostupnost 3 700 Kč
3. prosinec 2008
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze