Mistrovství světa v hokeji v mobilu: aplikace a streamy

2

Těšíte se na mistrovství světa v ledním hokeji? Pokud nebudete přímo na místě v Praze nebo v Ostravě anebo nenajdete místo u nějaké televizní obrazovky, pak vám určitě přijdou vhod aplikace pro mobilní telefony a také informace, kde hledat streamy utkání.

2015 IIHF powered by ŠKODA

Takto krkolomně zní název oficiální aplikace pro MS v ledním hokeji, potěšitelné však je, že je k dispozici i pro méně rozšířené platformy, takže kromě podpory Androidu a iOS se dočkají i majitelé Windows Phone a Blackberry. Naleznete zde výsledky jednotlivých utkání, jejich program a také textové přenosy. Můžete si nastavit upozornění na zápasy anebo sledovat další novinky ze šampionátu, či související dění na sociálních sítích.

Oficiální aplikace k letošnímu MS v hokeji.

Stáhnout 2017 IIHF powered by ŠKODA

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Kam za vysíláním

O oficiální přenosy se jako vždy stará Česká televize. To znamená, že pro streamování do mobilu můžete využít její aplikace iVysílání, případně ČT Sport. Je také možné, že se přenosy se zápasů objeví na YouTube, kde je bude streamovat Mezinárodní hokejová federace. Prozatím však není jasné, jaké regionální omezení bude na tyto přenosy uplatňováno.

V případě velkého zájmu o zápasy je však jakékoli internetové vysílání spíše sázkou do loterie. V takovém případě by mohl přijít vhod rozhlasový přenos (v odkazu najdete stažení oficiální aplikace pro iOS a Android).

Diskuze ke článku
Anonymní jméno
Tú aplikáciu som si stiahol na WP, funguje v pohode, mám pocit, že beží trochu plynulejšie, než minulý rok.

(To prostredie zo screenshotov vyzerá na nejakú Xperiu. Ak to znamená, že čoskoro bude nejaká recenzia Sony, teším sa.)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze