Microsoft uvádí na český trh sluchátka Hoop by Coloud a Comfort

19

Microsoft na český trh uvádí dvojici nových sluchátek. Jak model Hoop by Coloud, tak model Comfort jsou primárně určeny pro telefony Lumia, se kterými se snaží pojit designově i barevným laděním.

Sluchátka Hoop by Coloud řeší problém vypadávajících sluchátek pomocí unikátní nastavitelné smyčky. Klip, který je připojen ke kabelu, umožňuje přichytit sluchátka k oblečení. Kabel je vybaven snadno dosažitelnými tlačítky, která umožňují snadnou úpravu hlasitosti. A co je ještě důležitější, díky svému plochému průřezu se kabel nezamotá. Tento model je perfektní, ať už se připravujete na maraton, nebo jezdíte na kole či cvičíte v posilovně. Fanoušci outdoorových aktivit jistě ocení reflexní krytky sluchátek, díky nimž budou viditelní pod lampami pouličního osvětlení nebo v reflektorech aut. Sluchátka jsou také odolná proti prachu, potu a jiné špíně.

Sluchátka Hoop by Coloud

Lehká sluchátka Comfort byla navržena tak, aby respektovala přirozený tvar ucha. Jistě potěší všechny, kteří oceňují pohodlná sluchátka, která neblokují celé ucho. Pečlivě vyměřené umístění reproduktorů uvnitř sluchátek směřuje zvuk hlouběji do uší, díky čemuž se můžete těšit na optimální kvalitu zvuku. Design sluchátek Comfort v sobě kombinuje funkcionalitu a klasické elementy známé z telefonů Lumia.

Sluchátka Comfort

Sluchátka Hoop by Coloud nebo Comfort umožňují telefonovat bez omezení i v případě, kdy je telefonující v pohybu. Veškerá komunikace je ovládána funkčními klávesami a vestavěným mikrofonem. Díky tomu můžete telefonovat při běhu nebo chůzi, aniž byste k tomu potřebovali ruce.

Cena a dostupnost

Sluchátka Comfort jsou již k dispozici na českém trhu v černé, bílé a oranžové barvě za cenu 255 Kč. Hoop by Coloud budou dostupné v příštích týdnech za předpokládanou cenu 790 Kč v barvách černá, oranžová a zelená.

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Lukas “Kefalin” Tankovic
Lukas “Kefalin” Tankovic
Naposledy upraveno: 22. 4. 2015 18:38
Kde uz som ten dizajn videl....
Jo a btw,toto nie je clanok,toto je skor platena inzercia,takze by soom uvital keby ste to niekde napisali,ale to by asi 60% clankov na mobilenete malo toto oznacenie...
Pietor
Spíše by to chtělo lépe udělat aplikaci na přehrávání té hudby... Když už se tak inspirují u Applu tak by neuškodila i aplikace která by byla stejně dobře funkční...
Proto stále používám misto sve lumie na přehrávání hudby iPod... Štve me ale to že když mi někdo volá tak jsem obcas za kreteeeeeena že mam nahlas vyzvánění protože ti pres sluchátka to neslyším...
tomas
Neboj aj to bude skor ci neskor s w10
koPoo
Plně rozumím! Microsoft a jejich produkty jsou velmi atypické a i jejich uživatelé jsou bezcenný lid.

Gestern von meinem BlackBerry 10-smartphone

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze