Microsoft na podzim ukáže 10,6palcový tablet. Bude to Lumia?

7

Microsoft letos představil Surface Pro 3, který nabízí 12palcový displej a řadí se tak k větším tabletům. Běžný desetipalcový tablet by však možná uvítalo více uživatelů. Jeden takový prý Microsoft připravuje a dočkat bychom se mohli již na podzim.

Informaci o připravovaném tabletu přinesl server Digitimes, který se odvolává na své zdroje z řad dodavatelů součástek. Údajně připravovaný tablet by měl nabídnout displej s úhlopříčkou 10,6 palců, tedy shodně velký displej se staršími tablety Surface. Menší displej se podepíše na rozměrech a hmotnosti. Připravovaný tablet by měl být menší a lehčí. Více podrobností není v tuto chvíli známo.

Microsoft letos představil pouze 12palcový Surface Pro 3

Otazníky se vznáší i nad operačním systémem. Zahraniční zdroje se přiklání k tomu, že na menším tabletu Microsoft využije Windows RT s ARM procesorem. Nejasný je rovněž název, neboť by Microsoft mohl opustit řadu Surface a pro nové tablety využít osvědčenou řadu Lumia. V té se již objevil model Lumia 2520, ten však ještě pod značkou Nokia.

Zdroje: digitimes.com, windowsphonedaily.com

Diskuze ke článku
Jakub
Možná to bude surface 3 mini
wtf
Surface 3 mini by nemal 10,6" displej. Toto môže byť Surface 3
iOSHater/AndroidHater
Je mi vcelku jedno jestli by tam bylo RT nebo plná Pro verze, ale pokud to nebude dostupné na našem trhu, tak to bude velká škoda...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze