Microsoft Translator přichází na Android i iOS, včetně hodinek

5

Takto nějak by měla vypadat dobrá podpora vývojáře. Když se se svým produktem rozhodne expandovat, vytvoří aplikace nejenom pro Android a iOS, ale také pro jejich nositelné varianty. Z ničeho nic se tak stane významnou konkurencí zavedeným značkám a rozhodně stojí minimálně za vyzkoušení.

Aplikace přijde vhod zejména v případě, když se dostanete do situace, kdy vaše jazykové dovednosti nebudou dostatečné na to, abyste se domluvili. Pokud protějšek používá některý z padesáti jazyků, kterým Microsoft Translator vládne, pak máte situaci o mnoho jednodušší.

Prostředí i nastavení je jednoduché.

Velmi působivá je možnost hlasového překladu. Bohužel, v této chvíli chybí mezi podporovanými jazyky čeština, ale fakt, že se na seznamu jazyků nachází polština nebo finština dává naději na brzké doplnění. Pak stačí pouze vyslovit slovo nebo frázi a vzápětí na displeji dostanete překlad. Stejně to funguje i při zadávání textu na klávesnici, kde už čeština je, akorát to není tak efektní.

Potěší i podpora Android Wear/Apple Watch.

V případě podporovaných jazyků si můžete nechat překlad přečíst anebo jej protějšku ukázat na displeji. Vybrané překlady si pak můžete uložit, abyste se k nim v rychlosti dostali později.

Stáhnout Translator

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: play.google.com

Diskuze ke článku
ANO
Kdyby spis microsoft zapracoval na podpore nejakych chytrych hodinek do WM ..... pokud teda vubec nejake chytre hodinky jsou, vim, ze existujou snad nejake pebble, co vydrzi aspon ten mesic a tam podpora byla planovana nebo uz je ..... neco, co vydrzi par hodin, nepovazuju za hodinky a uz vubec ne chytre .....

Z nepochopitelnych duvodu chybi zminka o primarni platforme windows phone, ikdyz je mozne, ze tam je to na vsech predinstalovane jako esencialni aplikace (stejne jako na vsech lumiach). Ale i tak, je to aplikace a jde bezne odinstalovat, tak je mozne, ze ji nekdo nema, tak by asi byla slusnost uvest i primarni cil do WM obchodu, kdyz se uvadi gugl a apple. Dalo by se rict, ze celkem zbytecny clanek (pro uzivatele WM, kteri to znaji), ale je fakt, ze tu aplikaci jsem vzdy pouzival jenom pro preklad nejakych napisu, ani jsem nevedel (nebo zapomnel), ze se ji da i diktovat a ze umi i predcitat ....... bohuzel neumi predcitat klingonstinu, to by me fakt zajimalo:o))))
Petr
Jj to je fajn appka používal sem jí v Německu, kdy jsem požádal kolegu ať mi do ní mluví a překlady byly fajn :) škoda tý češtiny - dle mě jen tak nebude, ale jsou i jiné aplikace pro WP a ty umí i tu češtinu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze