Microsoft oznámil novou hru ze série Age of Empires

29

Microsoft využívá značku své oblíbené strategické série – Age of Empires – a připravuje pro systémy Windows Phone 8 a Windows 8 nový díl s podtitulem Castle Siege, který bude zaměřen na dotyková zařízení a online soupeření.

Již příští měsíc bychom se měli dočkat vydání nového titulu se značkou Age of Empires. Tentokrát ponese podtitul Castle Siege a vyjde pouze pro zařízení se systémem Windows Phone 8 a Windows 8. Zde bude také k dostání zdarma. Samozřejmě můžete počítat s mikrotransakcemi, které budou sloužit převážně k urychlení postupu. Pro hraní bude vyžadováno připojení k internetu a soupeřit budete s dalšími hráči online. Pro představu o hře vám asi nejlépe poslouží trailer:

Zdroje: ageofempires.com

Diskuze ke článku
Wow
Pro WP vyjde hra, to chce menší oslavu, třikrát hurá.
Aljoša
Kdyby radši pro klasický win překopali AOE II na HD grafiku, tak by udělali líp. Nebo se domluvit na nějaké mezifiremní spolupráci a zkusit předělat nějaké starší pecky. Takový Red Alert 2 bych si s chutí zase zahrál, ale na Win 8 (8.1) to prostě nejde pustit (nebo jsem aspoň nebyl nikde na fórech schopen najít způsob jak to rozchodit).
GPM
Pro Petra Vojtěcha: A hele. Kostky už to pomalu balí, máte na další aktualitu !

http://m.wpcentral.com/microsoft-cancels-developer-ambassador-program-windows-phone
Lukáš
Udělají někdy na Android AoE III ? :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze