Microsoft omylem ukázal rozšíření pro Edge

62

Nový internetový prohlížeč Microsoft Edge, který se objevil společně se systémem Windows 10, bude postupně vylepšován o nové funkce. Mezi ně se řadí i různá rozšíření, které Microsoft omylem ukázal předčasně.

Microsoft Edge

Právě různá rozšíření jsou v dnešní době velice populární a nechybí vlastně žádnému většímu prohlížeči. Microsoft Edge je však prozatím nemá, avšak bylo přislíbeno, že se s nimi počítá v nějaké budoucí aktualizaci, která by měla dorazit ze začátku roku 2016. To, že na nich Microsoft intenzivně pracuje, nyní nechtěně sám americký softwarový gigant potvrdil. Omylem totiž nechal uveřejněnou část internetových stránek týkajících se právě rozšíření pro prohlížeč Edge.

TIP! Jak se Microsoftu nepovedl Windows 10 November Update

Microsoft nechtěně prozradil chystaná rozšíření pro prohlížeč Edge

Konkrétně šlo o stránky určené vývojářům. K dispozici bylo rozšíření pro Pinterest a Reddit. Díky možnosti prozkoumání těchto balíčků se ukázalo, že rozšíření by měly být takřka kompatibilní s rozšířeními pro Google Chrome. Rozdíly v kódu se omezovaly pouze na nahrazení slova chrome slovem msBrowser. To je jistě pozitivní zpráva do budoucna, neboť by doplňků mohlo po oficiálním spuštění rychle přibývat. Je také téměř jisté, že se ve finální fázi nebudou stahovat ručně jako balíček, ale dostanete se k nim skrze obchod Windows Store.

Zdroje: windowscentral.com

Diskuze ke článku
Zedol Si
Zedol Si
Katastrofa ten win vsetko sa zasekáva galeriu ked otvorim nenacita ani jeden obrazok asto mrzne myslel som ze ked prejdem s Androidu bude to lepšie ale veľké hovno jedna velka katastrofa....
izzael
No, zda nebude problém spíš někde jinde než ve WP popř. W10m
Jméno
Oplati sa prechadzat z androidu na wp ?
Ako je to s aplikaciami tam a je ich tam dost ? A co take hry ? Je pravda ze lumie maju len rocnu zivotnost a potom uz sa bud strasne zasekavaju alebo nejdu vobec ?
Xwert Is
Xwert Is
Mne by úplne stačilo keby sa do toho edge dal dať Adblock, HD for YouTube, a ešte jedno rozšírenie ktoré som si omylom vymazal ale instantne menilo hocijakú cudziu menu na stránke na €.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze