Microsoft naděluje 20 GB na SkyDrive uživatelům Windows Phone

19

Pokud se chystáte obdarovat telefon s operačním systémem Windows Phone, k Vánocům dostanete od Microsoftu příjemný dárek navíc v podobě 20 GB na rok zdarma na cloudovém úložišti SkyDrive. Nezoufejte, pokud již telefon s Windows Phone máte, i vás se akce týká, k základním 7 GB vám tak přibude slušná porce paměti.

Vánoční čas nám vždy přináší mnoho akcí, slev či výprodejů. Nyní i Microsoft přispívá svojí troškou do mlýna, nabízí totiž vcelku slušnou proci paměti na SkyDrivu zdarma. Na automatické zálohování fotek, nebo zálohování dokumentů, vám nyní nebude muset stačit základní hodnota 7 GB. Téměř trojnásobek, přesně 20 GB, totiž máte jako dárek na celý příští rok zdarma. Akce se týká všech uživatelů, zkontrolujte si proto svůj mail, kam by vám měla tato nabídka přijít.

SkyDrive Logo

Od Microsoftu to není žádná ojedinělá akce. Ke zvýšení prodejů tabletů Surface 2 a Surface 2 Pro k těmto zařízením nabízí celých 200 GB zdarma, a to už je pořádná hodnota. A co vy, používáte cloudová úložiště, nebo jim stále nevěříte a radši máte svá data uložená v paměti či na paměťové kartě? O vaše názory se s námi podělte v diskuzi pod článkem.

Zdroje: pocket-lint.com, theverge.com, blog.gsmarena.com

Diskuze ke článku
Filip
A po roce se to musi platit, nebo mi tech 20gb vezmou?
Doug
Pravda, co bude s našima datama po ukončení akce. To nás prostě smáznou a nas..te si??? Zaplaťte si když chcete pokračovat??? Nic jinýho za touhle akcí jinak nevidím....
Luke Trbušek
Luke Trbušek
Cloud požívám ale pouze k přesunu dokumentů a tak podobně mezi zařízeními
Lukáš Tankovič
Lukáš Tankovič
skoda,ziadny mail my nedosiel

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze