Lumia McLaren zrušena, budou ale jiné high-endy

15

Minulý měsíc proletěla internetem zpráva, že se možná dočkáme telefonu s kódovým označením McLaren od Nokie, respektive Microsoftu, který měl být stylovým rozloučením finského výrobce. Nyní byly však spekulace pohřbeny a McLarenu se prý nedočkáme. Na řadu mají přijít ale jiné high-endy a dokonce se máme i těšit na 3D ovládání.

Letos jsme se měli dočkat nového supertelefonu Microsoft McLaren, který měl nabídnout nekompromisní výkon a technologii 3D touch pro 3D ovládání. Serveru wpcentral však nyní hned několik zdrojů potvrdilo fakt, že se McLarenu sice nedočkáme, ale 3D touch mrtvý není a měli bychom se snad dočkat sériové výroby nějakého jiného high-end telefonu s touto technologií.

Microsoft McLaren měl být opravdový král a díky své výbavě měl strčit do kapsy i například Samsung Galaxy S5, nebo HTC One (M8). Displej měl mít úhlopříčku 5,2 palce, SoC Snapdragon 805, QHD displej a 3 GB RAM. To vše se mělo postarat o obsazení pomyslného trůnu právě McLarenem. Tom Warren z The Verge také potvrzuje, že McLaren je mrtvý, ale prý se brzy dočkáme nových high-endových Windows Phone telefonů. Otázka je, jak daleko je jejich vývoj a jestli nehrozí, že se svou vlajkovou lodí přijde Microsoft oproti konkurenci výrazně později.

Zdroje: mynokiablog.com, wpcentral.com

Diskuze ke článku
Lumie
Takže McLAren nebude, ale někdy v budoucnu být Lumie s 3D prostředím může. :)
Smarter
To je ale hloupy napad. Kdyz uz ho meli rozdelany tak ho meli ty zbytky Nokia zamestnancu dodelat a udelat z nej super nadupany foun konkurencni S5 Prime, Z3, iPhone6 aby jej meli o Vanocich v obchode. Ted kdyz by se treba i rozhodli udelat jiny flagship, kdy ho dodaji? Predstavi ho nekdy na prelomu 14/15 a ted ten cas dokdy prijde na trh - nekolik mesicu. Kdo by na to cekal.
Petr Válek
Petr Válek
Jak jinak likvidují vše :-( a mimochodem vyšly nové mapy pro android 8.2
Jiri
Uz jenom cekam na spravu ze WP 9.0 nebude

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze