Microsoft bude mít na MWC tiskovku 2. března. Co asi představí?

20

Microsoft se stává čím dál tím důležitějším hráčem v mobilním světě a chystá se nás o tom přesvědčit i na nadcházejícím kongresu v Barceloně. Tam nejspíše uslyšíme o nových Windows 10 pro mobily, ale mohli bychom se dočkat i představení některých přístrojů.

Je však velmi málo pravděpodobné, že se dočkáme představení nové vlajkové lodi. Samozřejmě stále zůstává nějaké drobné procento naděje, zvláště vzhledem k tomu, že od okamžiku, kdy Microsoft, respektive Nokia, představoval nějaký high-end produkt uplynulo už mnoho času. Na druhou stranu by se něco takového dařilo jen stěží držet v naprosté tajnosti.

Microsoft MWC

Zatím je tak jisté, že Microsoft představí nástupce Lumie 1320 s názvem 1330 a 1335. Ty se budou snažit zaujmout spíše svým fotoaparátem, žádné velké překvapení se od nich ale nečeká.

Tisková konference Microsoftu je naplánována na 2. března v 08:30 hod. středoevropského zimního času.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Allname
Tak osobně doufám že k představení vlajkové lodi dojde, L930 aka Icon je skoro rok a půl starý model a čekat do vánoc 2015 asi nebudu jelikož N8 už dosluhuje. Takže snad se kovové L940 do léta dočkám, jinak mi nezbyde než se mrknout po nějakém kovovém androidu.
Daff.cz
No já bych bral nějakýho zdařilýho nástupce Lumie 1520, bez HW chyb...tj. bez náhodných dotyků a s výbornou citlivostí na signál...
Kensi Deeks Blye
Kensi Deeks Blye
Mohli by představit Lumii 835 nebo 840, ale tak s 4,7 palcovým displejem
Lafi
Tak za sebe musím říct, že co mám L930, ani jednou jsem nepřemýšlel, že už by to chtělo nějaký upgrade na výkonější model. Snad krom baterie která ale není špatná, jen nenadchne, má ten telefon i na dnešní poměry vše naprosto špičkové. Ano pokud někoho trápí, že v tom nemá poslední možný snapdragon atd., chápu, že chce novější model. V reálném světě se mi ještě nestalo, že by 930 zalagovala, něco nestíhala, fotila jinak než parádně a konstrukčně jsem jí měl rád kdykoliv jí držím v ruce :) A to sem vystřídal jó telefonů s androidem i iOS. Pokud dostane W10 bez nějakých omezení ve funkčnosti tak zatím nevidím důvod chtít novější model :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze