Meizu MX Supreme na prvních fotografiích: žiletka s tenkými rámečky

11

Čínské Meizu připravuje další model ve své řadě MX. Novinka prozatím nazvaná Supreme má rovněž údajně vznikat ve spolupráci s finskou Nokií. Prozatím může zaujmout tenkými rámečky kolem displeje.

Na našem trhu již poměrně známá značka Meizu, hlavně díky modelům MX3 a MX4, připravuje další novinku, která by měla mířit do nejvyšších pater. Na údajně připravovaném modelu MX Supreme má spolupracovat také finská Nokia. Nejde však o oficiálně potvrzenou informaci a je nutno dodat, že sama Nokia nesmí do konce roku 2016 vydat vlastní telefon se svým logem kvůli prodeji mobilní divize Microsoftu. Informace o Nokii však podnítila spekulace o tom, že by MX Supreme měl nabídnout až 60megapixelový PureView fotoaparát.

TIP! Recenze Meizu MX4 – čestný Číňan

Meizu MX Supreme

Jistotu máme prozatím pouze v uniklé fotografii, která zachycuje spodní část telefonu. Odhaluje nám například velmi tenké rámečky kolem displeje. Pod displeje se také nachází tlačítko oválného tvaru, ve kterém by se mohla skrývat čtečka otisků prstů. Druhá, o poznání méně kvalitní fotografie, pak prozradí pouze oblé tvary telefonu.

Zdroje: stiri-telefoane.mobilissimo.ro, phonearena.com

Diskuze ke článku
Kensi Deeks Blye
Kensi Deeks Blye
Coze?!? 60 megapixelu? To se zblaznily ne v cine
DNA
"Prozatím může zaujmout tenkými rámečky kolem displeje."
Pane redaktore, kolik má tento mobil rámečků?
Kuba
Těším se na nové telefony od Nokie, myslím si že Meizu telefony by se v evropě mohly prodávat jako telefony Nokia a to by nebylo vůbec špatné.
Karel
Pane jo tyhle nové Androidi to jsou mobily jak diamanty.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze