Mark Zuckerberg zřejmě používá vlajkovou loď jihokorejské značky

Mark Zuckerberg zřejmě používá vlajkovou loď jihokorejské značky
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Zakladatel Facebooku a společnosti Meta byl spatřen, jak používá Galaxy S23 Ultra
  • Namísto ovládacích gest se spoléhá na klasická tlačítka v systému Androidu

Když přijde na to, jaký telefon používají známé osobnosti, obvykle se jedná o některý z iPhonů. Ten ostatně dlouhodobě používá například i Elon Musk, majitel sociální sítě X, společnosti SpaceX či světoznámé značky elektromobilů Tesla, o nichž pravidelně píšeme na fdrive.cz. Je jasné, že i Tim Cook. Šéf Applu, používá iPhone, jak je na tom ale Mark Zuckerbeg, CEO společnosti Meta, pod níž spadá Facebook, WhatsApp nebo třeba Instagram?


K odhalení toho, který telefon Mark používá, došlo v rámci události Meta Connect 2023, na níž se představovaly nové produkty a další inovace z dílny společnosti Meta, konkrétně například Meta AI avatary. Právě na této akci pak bylo možné vidět Zuckerberga používat v současnosti stále vlajkový model společnosti Samsung s označením Galaxy S23 Ultra. Na pódiu se konkrétně vyskytovaly hned dvě Galaxy S23 Ultra, jedná v černém a druhá v bílém provedení, kterou Zuckerberg používal. Ze záběrů, jež se následně objevily na sociálních sítích, je patrné, že na telefonu je zapnutá výchozí klávesnice od Samsungu a namísto ovládacích gest jsou aktivovaná standardní tlačítka operačního systému Android ve spodní liště.

Pochopitelně je možné, že tento konkrétní smartphone nebyl skutečným osobním telefonem Marka Zuckerberga, na druhou stranu je však také vysoce pravděpodobné, že iPhone Zuckerberg nepoužívá a místo toho volí podle mnohých nejlepší telefon s Androidem na trhu.

Samsung Galaxy S23 Ultra 512 + 12 GB

Rozměry163,4 × 78,1 × 8,9 mm, 234 g
DisplejAMOLED, 6,8" (3 088 × 1 440 px)
Fotoaparát200 Mpx, video: 7 680 × 4 320 px, 30 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 8 Gen 2, 1×3,2 GHz + 4×2,8 GHz + 3×2 GHz
PaměťRAM: 12 GB, úložiště: 1 024 GBne
Akumulátor5 000 mAh
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze