Mapy HERE pro Android už nejsou v beta verzi

18

Mapy HERE se po čas své existence v obchodě Google Play staly velice oblíbenou alternativou ke Google Mapám. Proč? Především kvůli možnosti stáhnout mapy do paměti přístroje a nechat se tak navigovat off-line, tedy bez dalších poplatků za datové přenosy. Nyní mapy HERE pro Android opouští beta verzi.

Mapy HERE jsou pro Android dostupné již od sklonku minulého roku, za tu dobu se v obchodě Google Play těší velké oblibě a podpoře zhruba 3 milionů uživatelů. Proč, to je vlastně nasnadě, HERE jsou poskytovány zcela zdarma, a to včetně mapových podkladů, které lze stáhnout do paměti přístroje pro pozdější off-line navigaci. Zdarma jsou rovněž hlasové povely v našem mateřském jazyce. Až do teď byly HERE mapy pro Android v beta verzi, to se však díky dostatečné optimalizaci aplikace v těchto dnech mění.

HERE mapy

Kromě oprav a zvýšení stability vylepšila Nokia také časový výpočet pro různé typy dopravy, zajímavou možností je také rychlé přepočítávání trasy tažením prstu vpravo nebo naopak vlevo. Mapy HERE se navíc staly více interaktivní, při klepnutí na symbol uzavírky silnice se nyní ukáže i předpokládaný čas uzavírky, zajímavostí je také mapa některých nákupních center. Mapy lze nově stahovat i na pozadí, hlasové povely jsou zase hlasitější.

Nokia také potěšila všechny uživatele iOS, oznamuje totiž, že verze pro jablečné produkty je již v přípravě a všichni zájemci tak mají sledovat blog HERE. Co se týče Androidu, na ten Nokia nijak nezanevřela a dále bude pokračovat v úpravách a opravách.

Stáhnout HERE WeGo

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: 360.here.com

Diskuze ke článku
MoB
Trochu moc oprávnění na pouhé mapy, ne? Kontakty, SMS, k čemu to?
Spytihnef
Mám takový blbý dotaz. Když mám nainstalovánu beta verzi, tak to přijde aktualizace na plnou verzi a nebo musím odinstalovat beta verzi a nově nainstalovat plnou verzi? Díky
rr5
Prosim vas funguje niekomu ta mapa pri off line? Mam sgs3 a mne pri vypnutych datach nic nefunguje. Samozrejem mapy mam stiahnute a off line mode zaskrtnuty. Dakujem za pomoc.
Op3ndott
Jako spoustu jiných aplikaci na tabletu Op3ndott nefunkční. Pise to ze zařízení není kompatibilní. Smolik

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze