Lumie dostanou sdílení internetu až s aktualizací Tango

1

Nové Lumie 710 a 800 na začátku zklamaly tím, že nepodporovaly sdílení internetu. Mnozí očekávali, že se tak stane s nejbližšími aktualizacemi. Stane se tak ale zřejmě až s aktualizací Tango, která začne být distribuována v červnu letošního roku.

Nokia Lumia 800 - oficiální fotografie

TIP: Recenze Nokia Lumia 800 – Otevíráme finská okna

Nokia si hned na začátku při uvedení Lumií 710 a 800 neudělala dobrou vizitku. Dnes již běžná funkce u telefonů střední a vyšší třídy sdílení internetu jim totiž chyběla. Mnozí majitelé aspoň doufali, že se tato funkce bude zahrnuta v příštích aktualizacích a nasvědčovaly tomu i některé informace. Prosby uživatelů ale zatím zůstaly nevyslyšeny. Uživatelé se přeci jen dočkají a nejbližší nová verze systému přinese sdílení internetu i na tyto Windows Phone telefony. Již nyní si mohou majitelé neoficiální cestou novou ROM nahrát do svého telefonu, již se totiž nachází v Navifirmu. Naopak Lumia 610 a pravděpodobně i Lumia 900 již budou podporovat sdílení internetu hned od začátku prodeje.

Screenshoty ROM s verzí Windows Phone 7.5 Refresh (Tango) - vidět můžete novou funkci sdílení internetu

Již jste novou ROM nahráli? Jaké jsou vaše první dojmy a postřehy?Podělte se s námi o vaše bezprostřední dojmy v diskuzi pod článkem.

Zdroje: wp7.nl

Diskuze ke článku
freeman
"Prosby uživatelů ale zatím zůstaly nevyslyšeny". Tak s týmto prístupom nech sa ani páni manažéri v Nokii nečudujú že im tržby a zisky raketovo padajú. Toto sú elementárne nedostatky. Keď že Nokia vsadila svoj osud na Lumia800 mali byť všetky žiadosti od vybavené prednostne. Ale ako pozerám "bobek na nich".

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze