Linka 1221 zřízená kvůli koronaviru bude nakonec pro zákazníky T-Mobile zdarma

2
Linka 1221 zřízená kvůli koronaviru bude nakonec pro zákazníky T-Mobile zdarma
Fotografie: pixabay.com
  • T-Mobile neúčtuje poplatky od včerejšího dne
  • APMS zahájila se státem jednání, jejichž cílem je lépe pochopit systém informačních linek státu a ujasnit si roli a způsoby zapojení mobilního sektoru do potřebného informování obyvatelstva

Společnost T-Mobile Czech Republic neúčtuje od včerejšího dne žádné poplatky při volání na Informační linku Hygienické služby České republiky 1221, jak informuje v tiskové zprávě. Zpřístupněním linky zdarma chce společnost znovu pomoci v boji s koronavirem a usnadnit cestu všem zákazníkům k důležitým informacím od hygieniků.


O účelu linky jsme bohužel dopředu nevěděli. Poté, co média celou záležitost osvětlila, jsme se okamžitě rozhodli nabídnout volání na informační linku zdarma,“ říká Petr Jonák, ředitel pro korporátní záležitosti T-Mobile.


Zároveň Asociace provozovatelů mobilních sítí zahájila se státem jednání, jejichž cílem je lépe pochopit systém informačních linek státu a ujasnit si roli a způsoby zapojení mobilního sektoru do potřebného informování obyvatelstva. „Je nezbytné rovněž vyřešit s poskytovatelem linky 1221 problematiku propojovacích poplatků, které v současnosti hradíme, i když je volání pro naše zákazníky zdarma,“ dodává Jonák.

Hovory na linku 1221 jsou zdarma pro všechny zákazníky – tarifní a s předplacenou kartou.

Diskuze ke článku
Vojtěch Fišer
Vojtěch Fišer
Platná i v sobotu a v neděli? Poradenské hodiny?
Julie Heralová
Julie Heralová
Linka absolutně k ničemu... Nedá se tam dovolat, žádné čekání... Zavěšeno. Takže asi tak 😤😤😤

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze