Lidé už stojí fronty na iPhone 6: dostávají za to zaplaceno

8

To, že se na iPhone 6 čeká s dlouhým předstihem, asi nikoho nepřekvapí. V USA se ale už začali před prodejními místy kupit první zájemci o iPhone 6, a to již od neděle 31. srpna. Mají pro to však dobrý důvod, frontu tak stojí za někoho jiného a dostanou za to slušně zaplaceno.

Příběhy o lidech, kteří již několik dní předem čekají na nový iPhone, jsou široce známý případ. Letos je však „iPhone horečka“ ještě větší a někteří lidé na prodejních místech čekají již od 31. srpna. To je celkem slušný výkon, přihlédneme-li k tomu, že nový iPhone má být představen až 9. září a do prodeje by se mohl dostat až ke konci měsíce.

Tip: Větší iPhone 6 by mohl mít landscape režim (16× aktualizováno)

iPhone

První v řadě však frontu nestojí kvůli tomu, že by byli zarytí fanoušci do Apple produktů, ale jedná se o překupníky, kteří dostali zaplaceno za to, aby telefon dostali do rukou jako první a ihned ho předali novému majiteli. Například Brian Ceballo a Joseph Cruz toto dělají již několik let a za posledních pět let si vydělali více než 7 000 dolarů, tedy přibližně 150 000 korun. Do vydělaných peněz je však započítaný výdělek z letoška, který již nyní činí 1 250 dolarů, tedy kolem 26 000 korun.

Zdroje: phonearena.com, pocket-lint.com, cnbc.com

Diskuze ke článku
hoax
dejme lidem co chtějí:-D
Ona
To teda moc nemají za to, vždyť tam musí dva měsíce ležet na tvrdým pod stanem.
Josef Kubeš
Josef Kubeš
Na plastové hračky nejmenovaného výrobce se toto asi stát nebude :D
mildaaa
To už je diagnóza.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze