LG vydalo speciální hru pro pouzdro G3 QuickCircle

2

Vlajková loď jihokorejského LG nese název G3. Výrobce k tomuto modelu připravil i speciální pouzdro QuickCircle, které telefon chrání, ale zároveň nabízí i kruhový otvor na displej, přes který lze zvládat základní operace. Nyní si takto budete moci zahrát i první hru.

LG G3

Dnešní doba si žádá i praktické příslušenství. Mezi takové lze pouzdro LG QuickCircle zařadit. Chrání telefon, ale zároveň máte k dispozici kruhový otvor v horní části displeje. Skrze něj jste mohli nejen kontrolovat čas, datum či zmeškané události, ale také uskutečnit hovor, přečíst si zprávu, fotografovat nebo ovládat hudební přehrávač. Jednoduše provádět takové úkony, které jsou často potřeba, a nebavilo by vás neustále celý kryt otevírat.

TIP! Recenze LG G3 – černý kůň s QHD displejem

PuppyPop pro LG G3 QuickCircle

Nyní LG využít pouzdra QuickCircle posouvá ještě dále. Vydává vůbec první hru uzpůsobenou pro hraní v okénku pouzdra. Jmenuje se Puppy Pop a jak již mnozí poznali, půjde o roztomilá zvířátka, které budete spojovat a tím sbírat body. Jednoduchá hra určená pro krátké chvíle, kdy na něco či někoho čekáte. Hra je určena pro LG G3 a v telefonu vám zabere 11 MB.

Stáhnout PuppyPop

Google Play (zdarma)

Zdroje: lgnewsroom.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Andrej Michalek
To je presne to čo som vždy chcel. Hrať na 5% smartphone s 4jadrovým procesorom a XYZ Gb RAM cez úzky priezor takúto hru....demencia LVL 999...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze