LG V60 ThinQ uniká na prvním videu. Představí se zřejmě v březnu

2× aktualizováno
LG V60 ThinQ uniká na prvním videu. Představí se zřejmě v březnu
  • Chystaná novinka od LG bude lákat i na 5 000mAh baterii
  • Očekává se podpora 5G a sekundárního displeje
  • Termín představení není přesně znám

Aktualizováno 26. 2. 2020

Nečekaně prodloužené čekání na novou vlajkovou loď od LG si lze nově ukrátit krátkým videem, které přinesl Evan Blass. To je sice točeno velmi nevhodně na výšku, ale i tak nám dává možnost nahlédnout na, do posledního detailu, propracovaný vzhled chystaného LG V60 ThinQ. Dojem však přeci jen kazí přítomnost výřezu v displeji.

Aktualizováno 21. 2. 2020

Server androidheadlines.com zveřejnil první render chystaného LG V60 ThinQ. Je samozřejmě nutné jej brát s rezervou, nicméně vypadá poměrně důvěryhodně. Na telefonu zaujme zlatý rámeček, spatřit můžeme i drobný kapkovitý výřez v displeji. Na levém boku jsou tři tlačítka, první dvě slouží k regulaci hlasitosti, poslední ke spuštění Google Asistenta, což je na telefonech LG obvyklé. Odemykací klávesa bude na pravém boku, který není vidět. Původní premiéra 24. února, což hlásá i displej telefonu, již neplatí. K představení by dle spekulací mělo dojít během března 2020.

LG V60 ThinQ
LG V60 ThinQ

Původní informace z 10. 2. 2020

Evan Blass na svém Twitteru zveřejnil první informace týkající se chystaného LG V60 ThinQ. Je nasnadě, že půjde o vlajkovou loď disponující špičkovou výbavou. Z obrázku je patrné, že na zadní straně bude čtveřice fotoaparátů. Prozrazena je i přítomnost čtyř mikrofonů po celém těle zařízení. Je tudíž zřejmé, že záznam videa, potažmo zvuku, bude na velmi vysoké úrovni.

LG V60 ThinQ

Vynikající zprávou je, že LG jako jeden z mála výrobců nesmyslně neodstraňuje 3,5mm jack a na těle V60 ThinQ jej najdeme, hned vedle USB-C. Mezi plusy bude možné řadit také baterii s kapacitou 5 000 mAh. Očekává se též, že telefon bude podporovat 5G a sekundární displej, stejně jako současné V50 ThinQ. Otázkou nyní zůstává, kdy by mohlo být LG V60 ThinQ představeno. Původní plány směřovaly k veletrhu MWC 2020, avšak LG se jej nakonec nebude účastnit.

Diskuze ke článku
AM1997
Z toho co zatím o telefonu víme to zní zajímavě. Jen by mohli konečně sjednotit nabídku pro trhy i to, že cesta LG telefonů na český trh trvá nepřiměřeně dlouho.
////
Pokud se zlepsi doposud tragicka SW podpora, zkusil bych.
Mara Studna
Mara Studna
Přeji LG úspěch.
PavelD
Právě jsem zakoupil V40. Ach jo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze