LG už chystá G3 mini: má mít lepší displej s HD rozlišením

LG G2 mini se před několika dny teprve začalo prodávat na českém trhu, avšak to nebrání spekulacím nad budoucím nástupcem, který by měl být opět lepší. Údajně nabídne například displej s HD rozlišením.

Současné LG G2 mini

LG G2 mini, malá varianta vlajkové lodi G2, bylo představeno začátkem letošního roku a před několika dny tato novinka dorazila na český trh. Mobilní telefony jsou však segmentem s častou obměnou a není proto divu, že již nyní slyšíme o nástupci, tedy modelu G3 mini, který by měl nést kódové označení D725. Sluší se říci, že prozatím nebyla představena ani nová vlajková loď G3, která bude mini verzi bezpochyby předcházet.

První střípky informací odhalují, že chystané LG G3 mini by již mělo nabídnout displej s rozlišením 1 280 × 720 pixelů. Bohužel neznáme úhlopříčku. Beze změny naopak zůstane fotoaparát s 8 megapixely. Prostředí zajistí Android 4.4.2 KitKat, avšak v tomto případě se může ledacos změnit, v závislosti na konečném datu představení. Další detaily prozatím nejsou známé, avšak očekává se, že LG bude nadále udržovat styl se všemi tlačítky na zadní straně.

Zdroje: fonearena.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze