LG prozradilo termín aktualizace telefonů na Android 4.0

8

Na oficiální Facebook stránce společnosti LG se objevila informace o dostupnosti Android 4.0 Ice Cream Sandwich pro vybrané modely telefonů stejnojmenné značky. Na aktualizaci si ale budete muset ještě dlouho počkat, minimálně do druhého čtvrtletí roku 2012.

Většina výrobců mobilních telefonů s Androidem se rozhodla implementovat Ice Cream Sandwich alespoň do některých svých modelů. Nejinak je tomu i u společnosti LG, která včera oficiálně oznámila, kterých modelů se bude aktualizace týkat a zejména první konkrétní termíny..

V průběhu druhého čtvrtletí se aktualizace na Ice Cream Sandwich dočkají modely LG Optimus LTE, Prada by LG 3.0, LG Optimus 2X, LG Optimus Sol, LG my Touch Q a LG Eclipse. Následovat budou další modely, ale až ve třetím čtvrtletí. Půjde o LG Optimus 3D, LG Optimus Black, LG Optimus Big, LG Optimus Q2 a LG Optimus EX.

I tyhle modely se dočkají Ice Cream Sandwich

LG slibuje, že vynaloží všechny síly, aby deklarované termíny dodržela. Přesné datum aktualizace se bude lišit stát od státu. Jakmile budeme vědět přesný termín pro Českou republiku, určitě vás budeme informovat.

Počkáte na oficiální aktualizaci, nebo vyzkoušíte nějakou neoficiální ROM?

Zdroje: facebook.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
tony
28.11. mel byt na optimus black gingerbread a neni do dnes!!
zacinam brat slova lg jako lzi
Satan
Ľutujem tých čo sa rozhodli pre LG, najhoršia značka !!! Mali by si brať príklad od Sony Ericssonu, ktorý má najlepšiu podporu a strá sa o zákazníkov, nie ako hento LG :/
honza
rok po uvedení bude ICS na Black?Chvála bohu,že jsem se pro něj nerozhodl
Uršula
nebude

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze