LG pracuje na G Padu 2: má mít Snapdragon 805

3

Co přijde po LG G Padu? Samozřejmě to bude LG G Pad 2. Původní verzi tohoto tabletu uvedlo LG na podzim roku 2013, loni na jaře se přidala modernizovaná verze nabízející mimo jiné i širší výběr úhlopříček. Čas však neúprosně kvapí a uzrál čas pro příchod nástupce, který by se měl objevit na podzim. Co všechno by mohl umět?

Zachována bude původní úhlopříčka 8,3 palce. Změní se však poměr stran, takže nové rozlišení bude o kousek nižší než původních 1 920 × 1 200 pixelů, a to FullHD.

Bude takt vypadat?

TIP! Recenze LG G Pad 8.3 – Osm celých tři palců Androidu

Na zbytku výbavy se nijak přehnaně nešetřilo. K dispozici bude Snapdragon 805, 3 GB RAM, 32 GB vnitřní paměti s možností rozšíření, fotoaparáty s rozlišení 8/5 MPx a Android 5.1.

Zdroje: mobipicker.com

Diskuze ke článku
mental.disease
Ak som to správne pochopil je to nástupca LG G Pad 8.3. Ten mal dobrý pomer cena/výkon tak som zvedavý čo to bude stáť..
lajka27
mě by hlavně zajímalo kdy dostane původní G Pad aktualizaci na Lollipop
Pavel Kapoun
Tak nějak už bylo na čase... Po 2,5 letech vypustit nový model není žádná sláva. Spíš bych čekal, že udělají také nějakou plnohodnotnou 10" alternativu a neškodila by podpora LTE. Jakkoli je G Pad špičkovým strojem, tady jednoznačně LG zaspalo dobu. Neříkám to příliš často, ale tady by si měli vzít příklad ze Samsungu nebo Lenova (potažmo Asusu a Aceru)...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze