LG Optimus 3D Max se začíná prodávat v Evropě

Nástupce skvělého smartphonu Optimus 3D, který se představil na výstavě v Barceloně, se konečně dočkal evropského startu prodejů, který začíná právě dnes. Optimus 3D Max přináší svému uživateli nejen tenčí tělo, ale také rychlejší procesor a větší kapacitu baterie.

LG se se smartphonem Optimus 3D Max (dříve známým jako Cube) rozhodlo navázat na velký úspěch původního modelu a přineslo několik klíčových novinek. Optimus 3D Max tak má rychlejší dvoujádrový procesor s taktem 1,2 GHz, operační paměť o velikosti 1 GB a větší kapacitu baterie o velikosti 1520 mAh. Potěší nově také NFC.

Optimus 3D ale vždy byl a bude o unikátním foťáku, který je i tentokrát duální a dokáže fotit 3D fotografie s rozlišením 5 Mpx. Nechybí ani přední VGA kamerka pro videohovory.

TIP: Přečtěte si také preview na přístroj Optimus 3D Max a naše dojmy z výstavy.

Model LG Optimus 3D Max je v současné době k objednání v několika českých obchodech včetně Levné Mobilní Telefony nebo Český Mobil. Cena se pohybuje kolem 12 000 korun včetně daně. Kdy přesně se ale přístroj dostane na český trh prozatím známé není.

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze