LG na veletrhu CES 2016 ukáže inovovaný headset Tone Infinim

2

Na blížícím se veletrhu CES 2016 se nebudou ukazovat jen nové telefony, ale také například příslušenství. Jihokorejské LG již odhalilo, s čím vyrukuje. Půjde o inovovaný headset Tone Infinim určený pro modelový rok 2016.

LG Tone Infinim

Již za týden startuje patrně nejdůležitější událost v technologickém odvětví za celý rok. Lasvegaský veletrh CES 2016 bude opět nabitý novinkami nejen z řad nových zařízení, ale také příslušenství. Jednou takovou novinkou bude i headset LG Tone Infinim HBS-910. Jde o přímého nástupce modelu HBS-900 a od něj přebírá vše, co bylo povedené a oblíbené. Zmiňme, že se jedná o tzv headset na krk, odkud vám nikam nemůže spadnout. Tělo je vyrobeno precizně a využívá kovové materiály. Výrobce vyzdvihuje také výdrž, Tone Infim by měl vydržet až dva dny při plném zatížení.

LG Tone Infinim

Špičková bude kvalita zvukového výstupu a neméně kvalitní bude i opačný směr, neboť na těle headsetu se nacházejí hned dva mikrofony. Jako praktickou lze označit funkci čtení zpráv. Příchozí zprávu na svém telefonu si můžete nechat pomocí headsetu rovnou přečíst, což se v některých chvílích může rozhodně hodit. LG Tone Infinim bude k dispozici v bílé, černé a růžové barvě. Prvně se objeví na trhu v USA, a to již v únoru. Klíčové asijské a evropské trhy mají následovat krátce poté. Zbývá dodat, že redakce mobilenet.cz se veletrhu CES 2016 bude již tradičně také účastnit a můžete se těšit na zpravodajství přímo z Las Vegas.

Zdroj: Tisková zpráva LG